ΗΜΑΘΙΑ posted by

Σοβαρό προβάδισμα του Χρήστου Πριονίδη για το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου στην Ημαθία

Σοβαρό προβάδισμα του Χρήστου Πριονίδη για το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου στην Ημαθία

Ο Χρήστος Πριονίδης απο την Αλεξάνδρεια, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας, με τον συνδυασμό “Πράξεις για τη Μακεδονία” του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Παπαστεργίου, που υποστηρίζεται και από το ΚΙΝΑΛ.

Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ο Χρήστος Πριονίδης είναι από τα πρόσωπα που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από την τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας και της ευρύτερης περιοχής για την έντιμη συμπεριφορά του και για την αποτελεσματική οπτική που διαθέτει στην αντιμετώπιση των διαφόρων ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή και τους ανθρώπους της. Προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, έχει διατελέσει στέλεχος της τοπικής οργάνωσης Αλεξάνδρειας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας, θεωρείται έμπειρος πολιτικός, με γνώση και άποψη για τα τοπικά θέματα και συγκαταλέγεται με αυτούς που πάνω από όλα λειτουργούν με παρονομαστές συσπείρωσης και συνεννόησης.

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά του δίνουν ένα σοβαρό προβάδισμα εφόσον τελικά αποφασίσει να κάνει το “βήμα” προς την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Κυρίως όμως έχει ως βασικό “όπλο” την αγάπη, την εκτίμηση και την υποστήριξη του κόσμου, ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις και όχι μόνο στον δήμο Αλεξάνδρειας. Και στην περίπτωση που το αποφασίσει θα αποτελέσει ένα από τα “δυνατά χαρτιά” του Χρήστου Παπαστεργίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *