ΒΕΡΟΙΑ posted by

ΚΙΝΑΛ: Αυξάνονται οι πιθανότητες για την υποψηφιότητα της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

ΚΙΝΑΛ: Αυξάνονται οι πιθανότητες για την υποψηφιότητα της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

Όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία με μια γυναίκα που τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής από τον κόσμο της Βέροιας και γενικότερα της Ημαθίας, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και δοκιμασμένη περίπτωση προσφοράς έργου και συνέπειας προς τον κόσμο.

Πρόκειται για την πρώην δήμαρχο Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ένα από τα πιο συνεπή στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βέροιας και του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, ιδιότητες που δεν την εμπόδισαν καθόλου στο να κερδίσει την εκτίμηση μεγάλης μερίδας συμπολιτών της, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, για τους λόγους που προαναφέραμε.

Εκλέχθηκε πανηγυρικά δήμαρχος Βέροιας, επί δύο τετραετίες (το 2006 και το 2010), παραμένει ενεργό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας, συνεχίζει να είναι κοντά στον κόσμο και όπως μαθαίνουμε, στο ΚΙΝΑΛ περιμένουν την οριστική απόφασή της, για να την εντάξουν στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας. Μια απόφαση που όσο περνά ο καιρός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι θετική, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας. Θα είναι μια εξέλιξη που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για το Κίνημα από πολλές απόψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *