ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μητσοτάκης: Με στελέχη της επαρχίας θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης: Με στελέχη της επαρχίας θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που μεθαύριο θα επισκεφθεί στη Θεσσαλονίκη, για τη γιορτή των Θεοφανίων, θα «συνοδεύεται» και από στελέχη της κεντρικής διοίκησης του κόμματος. Αυτό δίνει μια καλή ευκαιρία για τα «γαλάζια» θεσμικά στελέχη της Ημαθίας, να συναντηθούν μαζί τους και να συζητήσουν αρκετά θέματα που περιλαμβάνει η τοπική κομματική ατζέντα, με έμφαση στα φαινόμενα «εσωστρέφειας» που εμφανίστηκαν και πάλι. Και εννοούμε κυρίως την πρόσφατη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής Ημαθίας όπου όπως μας είπαν, έγινε το… “έλα να δεις”.

Το γράφουμε αυτό διότι όπως μάθαμε, υπάρχει «πρόγραμμα συναντήσεων» για στελέχη της ευρύτερης περιφέρειας που θα συναντηθούν, τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (βασικά θα είναι υποψήφιοι, σίγουρους και μη) όσο και με στελέχη της κεντρικής διοίκησης και του γραφείου του προέδρου, που θα έλθουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη (εδώ θα πρόκειται για συναντήσεις κυρίως με  «βαθμοφόρους» της κομματικής οργάνωσης).

Είναι σίγουρο ότι μέσα σε αυτό το «πρόγραμμα» προβλέπονται και συναντήσεις στελεχών της ΝΔ Ημαθίας,  με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (όσοι έχουν το προνόμιο)  αλλά και με ανθρώπους του γραφείου του (όσοι έξυπνα θεωρούν ότι ο “λοχίας” βγάζει την… υπηρεσία και όχι ο αξιωματικός) άλλα και της κεντρικής διοίκησης (όσοι ενδιαφέρονται πως θα “τρέξουν” το “μαγαζί”).  Ανάλογα με την «υπόθεση» που απασχολεί τον καθένα, θα γίνουν και οι συναντήσεις.

Για λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι στο zoomerang.gr διότι όλο και κάτι παραπάνω θα μάθετε, εάν σας ενδιαφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *