ΗΜΑΘΙΑ posted by

Κινείται “εκτός πολιτικής” και δεν ισχύουν οι φήμες.

Κινείται “εκτός πολιτικής” και δεν ισχύουν οι φήμες.

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάποιες αναφορές που διέρρευσαν ότι στον σχεδιασμό του Κινήματος Αλλαγής για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Ημαθίας ενδέχεται να περιλαμβάνεται και το όνομα της Αντωνίας Χαρίση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημαθιώτισα εκπαιδευτικός και συγγραφέας (που το 2007 ήταν υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ) εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να κινείται “εκτός πολιτικής” ενώ ήδη από το 2011 έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και ουδέποτε είχε σχέση με το ΚΙΝΑΛ και τις διεργασίες του.

Η Αντωνία Χαρίση (φωτο) που εξ αρχής αρχή κινείται ιδεολογικά με αριστερούς προσανατολισμούς, παραμένει ενεργό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας, φαίνεται όμως ότι οι τομείς που την κέρδισαν είναι η εκπαίδευση, το παιδαγωγικό και επιστημονικό έργο της καθώς και η έρευνα στην ιστορία της εκπαίδευσης και στην τοπική ιστορία της Ημαθίας. Σχετικά πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε και το τελευταίο βιβλίο της, με τίτλο “Παιδόπολη “Καλή Παναγιά”. Εκεί που η ιστορία συνάντησε τα παιδιά” που έγινε δεκτό με πολύ θετικά σχόλια.

Όσο για ο ΚΙΝΑΛ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως θα συμπεριλάβει μια τουλάχιστον γυναίκα στην εξάδα του ψηφοδελτίου της Ημαθίας, όμως αυτή θα είναι μάλλον από τη Βέροια (ακούγεται το όνομα της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου) και δευτερευόντως από την περιοχή της Νάουσας κι αυτό ανάλογα με τις εξελίξεις σε σχέση με άλλα τοπικά στελέχη της περιοχής που επίσης διεκδικούν θέση στο ψηφοδέλτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *