ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια των συνεργατών του, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαίτζίδης

Ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια των συνεργατών του, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαίτζίδης

Για ακόμη μια φορά ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης απέδειξε ότι ξέρει να τιμά τους συνεργάτες του και να αναγνωρίζει το έργο τους. Όπως κάνει συνεχώς στα χρόνια της θητείας του έτσι και τώρα, με αφορμή την προσπάθεια που κατέβαλαν για να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο στη διάρκεια της κακοκαιρίας, έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος και στον άρτιο συντονισμό του, από τους επικεφαλής μέχρι τους εργάτες και τους χειριστές. Όλους…

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα Καλαϊτζίδη αναφέρει:

“Αισθάνομαι την ανάγκη, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσω, τους συνεργάτες μου στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στο τμήμα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής μας ενότητας, που ανταπεξήλθαν με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά τους, διατηρώντας ανοιχτό και σε άριστη κατάσταση, το σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, στη διάρκεια της κακοκαιρίες που έπληξε την περιοχή μας.

Για πολλοστή φορά στα πέντε έτη της θητείας μου, βλέπουμε τα αποτελέσματα του έγκαιρου σχεδιασμού και της συναδελφικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί με το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας.

Επικεφαλής, εργάτες, χειριστές, εργάσθηκαν νυχθημερόν, χωρίς ξεκούραση και χωρίς επιπλέον αμοιβές κάτω από δύσκολες συνθήκες, ώστε οι πολίτες της Ημαθίας, να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς”.

Έτσι συμπεριφέρονται οι άξιοι πολιτικοί προϊστάμενοι και ακριβώς έτσι λειτουργούν όσοι έχουν τη γενική ευθύνη ενός συντονισμού που απαιτεί υπεύθυνη αντιμετώπιση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται και όσοι ηγούνται μιας προσπάθειας που καταλήγει στη σωστή εξυπηρέτηση του πολίτη. Έτσι είναι και ο Κώστας Καλαίτζίδης κι αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι. Το εκτιμούν, το δείχνουν και θα το ξανα-δείξουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *