ΒΕΡΟΙΑ posted by

Οι νέοι μπορούν όμως χρειάζονται στήριξη…

Οι νέοι μπορούν όμως χρειάζονται στήριξη…

Από τις πιο αισιόδοξες στιγμές της Γεωργίας Μπατσαρά, όπως μας έλεγε άνθρωπος του περιβάλλοντός της, είναι όταν ως υποψήφια δήμαρχος Βέροιας καλωσορίζει στον συνδυασμό της, τους πολλούς νέους ανθρώπους που δηλώνουν διάθεση να συστρατευθούν μαζί και να στελεχώσουν την προσπάθειά της.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιώργος Σαββίδης. Πτυχιούχος νοσηλευτής και κοινωνικά δραστήριος άνθρωπος που παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενδιαφέρεται, παρεμβαίνει και συμμετέχει πολιτικά. Εντάχθηκε στον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε να ασχοληθεί μετά κοινά της Βέροιας επειδή νιώθει όπως και άλλοι, “ευθύνη για τον τόπο του” και φιλοδοξεί να στελεχώσει μια συλλογική προσπάθεια που “μπορεί να υλοποιήσει ένα όραμα ανάπτυξης και δημιουργίας για τον δήμο Βέροιας” όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Είναι θετικό να βλέπεις νέους ανθρώπους, στη Βέροια, στην Αλεξάνδρεια, στη Νάουσα, παντού, οι οποίοι “ξεφεύγουν” από τα στερεότυπα της εποχής που θέλουν τη γενιά τους να έχει “απολιτίκ” επιλογές και να αντιμετωπίζει με αδιαφορία τις πολιτικές διεργασίες. Οι δημόσιες δομές που λειτουργούν την κοινωνία και “τρέχουν” τις εξελίξεις με τα λεγόμενα “κοινά”, χρειάζονται και νέα στελέχη, έχουν ανάγκη από τη σύγχρονη αντίληψή τους και τις δημιουργικές ιδέες τους.

Κι αυτός είναι ο λόγος που όταν ο κάθε υποψήφιος(α) δήμαρχος μπορεί να κινητοποιεί τέτοια δραστήρια πρόσωπα είναι από μόνο του μια πρώτη επιτυχία. Από εκεί και μετά αυτοί οι νέοι χρειάζονται ενθάρρυνση κι έχουν ανάγκη από στήριξη. Τόσο για να συμμετέχουν όσο και για να εκλεγούν, ώστε να γίνουν αφορμή για να κινητοποιηθούν και άλλοι. Διότι ναι μεν οι νέοι μπορούν, όμως χρειάζονται και στήριξη. Τόσο απλά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *