ΕΛΛΑΔΑ posted by

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε με θάρρος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε με θάρρος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Για ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί είχε το θάρρος να μιλήσει σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μια πολυσυζητημένη 30χρονη γυναίκα (γεννημένη 30 Ιουλίου 1988) που αρχικά έγινε ευρύτερα γνωστή ως επικεφαλής του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε δημόσια, ένα αυτοάνασο της άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ακοής αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξη σημειώνοντας πως από αυτή τη δοκιμασία “βγήκε πιο δυνατή”. «Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία. Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα Νοτοπούλου σημείωσε επίσης πως παρά την βαρηκοία, θεωρεί την περιπέτεια αυτή ένα δικό της κομμάτι που το κουβαλάει μέχρι σήμερα και την καθόρισε σαν άνθρωπο.

Όσον αφορά τη θέση που κατέχει μέχρι αυτήν την ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η ίδια σημείωσε πως σύντομα θα παραιτηθεί λόγω του προεκλογικού αγώνα που πρέπει να κάνει για τις δημοτικές εκλογές. «Θέλω πρώτα να ολοκληρώσω δύο σημαντικά έργα διαβαλκανικού χαρακτήρα και μετά υπάρχει χρόνος για τον προεκλογικό αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα πυρά επιθέσεων που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα, η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογραμμίζει πως «από τη μια η κοινωνία μας ζητά νέους και άφθαρτους ανθρώπους και από την άλλη τους πολεμά. Όμως νομίζω πως αν εμείς οι νέοι δεν μπούμε μπροστά ποιος θα το κάνει;».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *