ΝΑΟΥΣΑ posted by

“ΕΝΑ Μαζί”: Με συμβολισμούς και… γεωγραφία!

“ΕΝΑ Μαζί”: Με συμβολισμούς και… γεωγραφία!

Με τη φράση-δέσμευση “δεν αποκλείουμε κανέναν όμως δεν δεχόμαστε και κανενός είδους κηδεμονία” ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την πρώτη προεκλογική παρουσία του, έκανε άνοιγμα προς κάθε κατεύθυνση και έδωσε έμφαση στη σημασία του ενιαίου χαρακτήρα του δήμου Νάουσας, ονομάζοντας τον συνδυασμό του, “ΕΝΑ Μαζί”.

Όπου “ΕΝΑ” τα αρχικά των τριών δημοτικών ενοτήτων του δήμου, Ειρηνούπολη, Νάουσα, Ανθέμια” αλλά και η ιδιαίτερη σημασία της λέξης “ένα” παράλληλα με το “μαζί” που τη συνοδεύει στην επωνυμία του συνδυασμού του.

Έξυπνη, πρωτότυπη όσο και συμβολική επωνυμία για έναν δημοτικό συνδυασμό, όμως καθόλου περίεργο που το σκέφτηκε κάποιος σαν τον Νικόλα Καρανικόλα διότι ανάμεσα στα τόσα, είναι και γεωγράφος!

Επιπλέον, όπως ο ίδιος ανέφερε στην εκδήλωση, οδηγήθηκε στην ιδέα μιας τέτοιας επωνυμίας, έχοντας προηγουμένως επικοινωνήσει με δεκάδες συνδημότες του, στα χωριά του δήμου Νάουσας, που του δήλωσαν ότι αισθάνονται “παραμελημένοι”.

ΕΝΑ Μαζί” λοιπόν, το όνομα του δημοτικού συνδυασμού του Νικόλα Καρανικόλα, που ως επωνυμία τουλάχιστον, συμβολίζει πολλά και εννοεί ακόμη περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *