ΒΕΡΟΙΑ posted by

Παραμένει με Παυλίδη η Αλδάκου

Παραμένει με Παυλίδη η Αλδάκου

Μετά τα όσα ακούστηκαν, γράφτηκαν ή προφητεύτηκαν  σχετικά με το “αυτοδιοικητικό” μέλλον της, η πρώην αντινομάρχης Ημαθίας, Μαρία Αλδάκου, μάλλον αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει μια δημόσια δήλωση για να το διευκρινίσει και ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία της (την αναδημοσιεύουμε), με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη γράφοντας τα εξής:

“Με φίλους και συνεργάτες της καθημερινότητας με τους οποίους υπάρχουν στέρεες γέφυρες επικοινωνίας, μπορεί κανείς να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί έτσι ώστε να αποδώσει έργο στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο-συνδημότη χωρίς κόμματα και συντεχνίες, ενωτικά και όχι μοναχικά προχωράμε μπροστά , με την αγάπη κι εκτίμηση του κόσμου. Φίλε Παύλε μαζί σου για τον Δήμο της Βέροιας”.

Να σημειώσουμε ότι νεοδημοκράτισα Μαρία Αλδάκου εξ αρχής είχε φανεί ότι θα πλαισίωνε την προσπάθεια του Παύλου Παυλίδη, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του. Όμως κάτι οι φήμες ότι θα μετακινούνταν στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και κυρίως η εμφάνισή της, στο πλευρό του Απόστολου Εμμανουηλίδη όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Βέροιας, από την Κωνσταντινούπολη (καταχειροκροτώντας μάλιστα την πρωτοβουλία του), πυροδότησαν διάφορα στην πιάτσα κι έγινα αφορμή για σχόλια και υποθέσεις.

Τώρα, δηλώντας τα παραπάνω, μάλλον βάζει τα πράγματα στη θέση τους και χαμηλώνει την ένταση που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της. Εκτός κι αν, το σημείο όπου αναφέρει με ποιους… “μπορεί κανείς να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί έτσι ώστε να αποδώσει έργο στην κοινωνία”, θεωρηθεί… “μπηχτή” από την πλευρά του Απόστολου Εμμανουηλίδη και σε όσα ενδεχομένως προηγήθηκαν μεταξύ τους, οπότε ίσως έχουμε “νέο γύρο”…

“Μπηχτή” βέβαια είναι και προς την πλευρά της ομοϊδεάτισσας, Γεωργίας Μπατσαρά, και μάλιστα “ευθείας βολής” όμως αυτό είναι άλλη ιστορία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *