ΗΜΑΘΙΑ posted by

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας “είπε” αυτό που πολλοί εννοούν αλλά ελάχιστοι ανακοινώνουν

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας “είπε” αυτό που πολλοί εννοούν αλλά ελάχιστοι ανακοινώνουν

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα γίνει στη Βέροιας την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, κάνει προς τα μέλη του, η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, εφιστώντας παράλληλα και την προσοχή σε όσους θα συμμετάσχουν (γενικά) να το κάνουν “με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης χωρίς ακρότητες και διχαστικά συνθήματα”. Αν δεν κάνουμε λάθος είναι από τις λίγες φορές που ακούγεται στην Ημαθία, μια “φωνή” προς την κατεύθυνση αυτή, διότι “πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης χωρίς ακρότητες και διχαστικά συνθήματα” για το συλλαλητήριο, πολλοί το εννοούν αλλά οι περισσότεροι “ξεχνούν” να το συμπεριλαμβάνουν στις ανακοινώσεις τους.

Και για να βάζουμε τα πράγματα στην πρέπουσα διάσταση, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας πάντα φροντίζει να κρατάει ψηλά τον ρόλο του κάτι που γίνονταν με τις προηγούμενες διοικήσεις και εξακολουθεί να γίνεται (και με το παραπάνω) με τη σημερινή διοίκηση υπό την προεδρία του Φώτη Καραβασίλη (φώτο).

                                                                                                                      Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε σχέση με το συλλαλητήριο, η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζει την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα γύρω από το εθνικό θέμα της Μακεδονίας, ενημερώνει τα μέλη του για το συλλαλητήριο που θα γίνει στην πόλη της Βέροιας την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.
Καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτό με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης χωρίς ακρότητες και διχαστικά συνθήματα.

Βέροια 18-1-2019
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Φώτης Αντ. Καραβασίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *