ΗΜΑΘΙΑ posted by

Στην πρώτη γραμμή και πάλι ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Στην Αθήνα για το συλλαλητήριο μαζί με πολλούς Ημαθιώτες

Στην πρώτη γραμμή και πάλι ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Στην Αθήνα για το συλλαλητήριο μαζί με πολλούς Ημαθιώτες

Έφθασαν στην Αθήνα και βρίσκονται ήδη στην πλατεία Συντάγματος, για το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με πολλούς φίλους και συνεργάτες του.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ανάμεσα σε στενούς φίλους, όπως το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ζιώγας, ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Ημαθίας Αντώνης Κουφόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πολυδενδρίου Ηλίας Μπατσαράς (αδελφός της υποψήφιας δημάρχου Βέροιας) κ.α.

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης από την πρώτη στιγμή έχει μπει μπροστά και στην πρώτη γραμμή της διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πάντα συνυπογράφοντας τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των φορέων της Ημαθίας που βρίσκονται επίσης στην πρώτη γραμμή αυτής της διαμαρτυρίας.

Το σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2,00 το μεσημέρι και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μαζικό καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 3.000 λεωφορεία από όλη την Ελλάδα έφθασαν στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό.

Και από αύριο σειρά παίρνει το συλλαλητήριο της Βέροιας (την Τρίτη) όπου επίσης ο Κώστας Καλαϊτζίδης, θα είναι και πάλι “μπροστά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *