ΕΛΛΑΔΑ posted by

Η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στον Απ. Βεσυρόπουλο για τα ροδάκινα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στον Απ. Βεσυρόπουλο για τα ροδάκινα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Τον Απόστολο Βεσυρόποπυλο είχε κατά νού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε αναφορά στα προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν με τα ελληνικά προϊόντα που περιλαμβάνουν ως χαρακτηριστικό τοπικής προέλευσης και τη Μακεδονία.

Τα ροδάκινα της Μακεδονίας κ. Βεσυρόπουλε απο εδώ και πέρα θα λέγονται μόνο ροδάκινα διότι δεν επιτρέπει τον χαρακτηρισμό η Συμφωνία” είπε με έμφαση ο πρόεδρος τη Νέας Δημοκρατίας. Κια προφανώς δεν το είπε τυχαία αλλά φαίνεται ότι είχε προηγηθεί συνεργασία του και με τον Ημαθιώτη βουλευτή του, για το θέμα αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στον Απόστολο Βεσυρόπουλο σε ομιλίες ή παρεμβάσεις του κι αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι συζητά τακτικά μαζί του και ακούει τη γνώμη του για θέματα της περιοχής και όχι μόνο, αφού στη Νέα Δημοκρατία επανειλημμένα έχουν επαινέσει τόσο τη δράση του ως βουλευτής όσο και το έργο του ως αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος. Κι αυτό, όπως ακούγεται, είναι κάτι που θα έχει και ανάλογη συνέχεια…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *