ΗΜΑΘΙΑ posted by

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τις επόμενες ώρες η Πειραιώς θα ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους που θα κατέβουν στις εκλογές. Θα πρόκειται για βουλευτές της Β Αθήνας και της περιφέρειας Αττικής όπου θα δοθούν στη δημοσιότητα οι περιοχές όπου θα εκτεθούν μετά το σπάσιμο αυτών των περιφερειών. Μαζί τους όμως θα ανακοινωθούν και τα στελέχη που έχουν θέσεις στις γραμματείες της ΝΔ και θα αποχωρήσουν για να πολιτευτούν.

Εκτός απο τους Βασίλη Σπανάκη και Τάσο Γαϊτάνη στα Νότια Προάστια της Β Αθήνας, τη Ζωή Ράπτη, το Νίκο Κωστόπουλο και τον Βασίλη Ξυπολυτά στα Βόρεια Προάστια που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, υποψήφιοι στις εκλογές θα είναι και άλλα στελέχη της Πειραιώς.

Όπως ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Γιάννης Καλλιάνος στον Νότιο Τομέα, ο έτερος αναπληρωτής Επιστημονικών Φορέων Γιώργος Κώτσηρας στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και ο αναπληρωτής προγράμματος Μανώλης Γραφάκος στο Βόρειο Τομέα.

Ακόμα ο αναπληρωτής γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Τάσος Χατζηβασιλείου στις Σέρρες, η αναπληρώτρια γραμματέας Γυναικών Νατάσα Σωτηριάδου στο Κιλκίς και αναπληρωτής γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας στις Κυκλάδες.

Στα ονόματα που θα ανακοινωθούν βρίσκονται και τα ονόματα των αναπληρωτών εκπροσώπων τύπου Κωνσταντίνου Κυρανάκη που θα κατέβει στο Νότιο Τομέα και του Νίκου Ρωμανού που θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *