ΒΕΡΟΙΑ posted by

“Χαμηλή” η προεκλογική εικόνα του Κώστα Βοργιαζίδη

“Χαμηλή” η προεκλογική εικόνα του Κώστα Βοργιαζίδη

Προβληματισμός στην πλευρά των υποστηρικτών του νυν δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, επικρατεί σε σχέση με την καθυστέρηση που παρατηρείται εκ μέρους του ίδιου και του στενού επιτελείου του, στην προεκλογική προετοιμασία του συνδυασμού τους, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Οι μόνες εκδηλώσεις προεκλογικού κλίματος γίνονται κυρίως απο την πλευρά “νεοεισερχόμενων” στελεχών του συνδυασμού (όπως π.χ. ο δραστήριος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης) και στελεχών άλλων πολιτικών χώρων που συμπορεύονται με τον Κώστα Βοργιαζίδη (όπως ο καινοτόμος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης) ενώ απουσιάζουν οι εκδηλώσεις υποστήριξης απο τα θεωρούμενα “βαριά” ονόματα του συνδυασμού και προέρχονται απο τον αυτοδιοικητικό χώρο του ΚΙΝΑΛ.

Η μέχρι τώρα “χαμηλή” προεκλογική εικόνα του συνδυασμού του Κώστα Βοργιαζίδη, πρέπει να οφείλεται και στις προτεραιότητες του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, που είναι ο βασικός πολιτικός χώρος που υποστηρίζει τον σημερινό δήμαρχο Βέροιας και για την ώρα φαίνεται ότι επικεντρώνει το βάρος στις περιφερειακές εκλογές (όπου παρατηρείται δυστοκία για την ικανή στελέχωση του ψηφοδελτίου των περιφερειακών εκλογών) αλλά και στις εθνικές εκλογές όπου όχι μόνο δεν συμπληρώθηκε η αρχική τετράδα που ανακοινώθηκε αλλά σημειώθηκε και μια αποχώρηση (περίπτωση Φώτη Καραβασίλη). Όλα αυτά φαίνεται ότι δυσκολεύουν την μέχρι τώρα κατάσταση στον συνδυασμό του δημάρχου Βέροιας, προκαλούν δυστοκίες και φήμες αναφέρουν ότι έχουν εκδηλωθεί και… μουρμούρες που συχνά οδηγούν και σε εσωκομματικές διαφωνίες.

Το αμέσως προσεχές διάτημα που θα ακολουθήσει θεωρείται κρίσιμο και είναι σίγουρο ότι τόσο ο Κώστας Βοργιαζίδης όσο και στελέχη του συνδυασού και του ΚΙΝΑΛ θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την εικόνα που παρουσιάζεται και να δρομολογήσουν ταχύτερες προεκλογικές κινήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *