ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Οι αγρότες της Αλεξάνδρειας καλούνται σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση για τις κινητοποιήσεις και άλλα ζητήματά τους

Οι αγρότες της Αλεξάνδρειας καλούνται σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση για τις κινητοποιήσεις και άλλα ζητήματά τους

Το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, θα συζητήσει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας, σε έκτακτη γενική συνέλευση των αγροτών της περιοχής, που καλεί για σήμερα Τρίτη στις 6,30 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημαρχείου.

Φαίνεται ότι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν άλλοι αγροτικοί φορείς αλλά και η ελλιπής πληροφόρηση που υπάρχει σχετικά με το θέμα όπως και για άλλα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο ευρύτερα (κάτι που ορθά επισημαίνει ο Σύλλογος στη σχετική ανακοίνωσή του), οδηγεί τον Αγροτικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας στην απόφαση να καλέσει έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσει η ευρύτερη πλειοψηφία  του αγροτικού κόσμου που εκπροσωπεί, για τα όσα ακολουθήσουν απο την πλευρά του φορέα, αποφεύγοντας να εμπλακεί σε “μονομερείς” αποφάσεις και άλλου τύπου “σκοπιμότητες” όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές, με τα αγροτικά μπλόκα.

Κι αυτός είναι ο λόγος που ξεκάθαρα επιδιώκει να υπάρξει μια ευρεία και συλλογική απόφαση, θέτοντας προ των ευθυνών του, το σύνολο του αγροτικού κόσμου του δήμου Αλεξάνδρειας, τονίζοντας στην πρόσκληση για την έκτακτη γενική συνέλευση ότι “για όλες τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα αποφασίσουν τα μέλη, οπότε η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση- πρόσκληση του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας αναφέρει:

Καλούμε τα μέλη μας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. 

Το Δ.Σ. θα ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου για ό,τι νεότερο υπάρχει γύρω από τις φετινές κινητοποιήσεις καθώς και για αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το επάγγελμά μας και για τα οποία υπάρχει ελλιπή πληροφόρηση.

Για όλες τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα αποφασίσουν τα μέλη. Οπότε η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. 

Με τιμή το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *