ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος έπαψε να περιλαμβάνεται μεταξύ των πολιτικών στελεχών της ΝΔ Ημαθίας

Ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος έπαψε να περιλαμβάνεται μεταξύ των πολιτικών στελεχών της ΝΔ Ημαθίας

Άμεση ήταν η αντίδραση από την πλευρά έγκυρων πηγών της Νέας Δημοκρατίας στο δημοσίευμα του zoomerang.gr σχετικά με το ερώτημα εάν εξακολουθεί να είναι Πολιτικό Στέλεχος του κόμματος, ο Ημαθιώτης κ. Θεόδωρος Σιδηρόπουλος (σύζυγος της αν. Υπουργού προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα).

Η απάντηση είναι πως ο κ. Σιδηρόπουλος δεν περιλαμβάνεται πλέον μεταξύ των Πολιτικών Στελεχών του κόμματος κι αυτό προφανώς έχει να κάνει και με τις πολιτικές επιλογές της συζύγου του.

Όπως έγινε γνωστό στο zoomerang.gr συνολικά εκατόν τριάντα πέντε (135) είναι τα “γαλάζια” στελέχη που συμπεριλαμβάνονται στην μέχρι τώρα λίστα των Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και εξ αυτών σε σχέση με την Ημαθία περιλαμβάνονται συνολικά μόλις τέσσερα (4) στελέχη και (αλφαβητικά) είναι οι:

Κόβας Φώτης, δικηγόρος (Βέροια)
Κουτσουπιάς Φώτης, εκπαιδευτικός (Βέροια)
Μοσχοπούλου Όλγα, (Αλεξάνδρεια)
Μπίλης Προκόπης, δικηγόρος (Νάουσα)

Να σημειώσουμε ότι οι διαδικασίες επιλογής Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν σε εξέλιξη και στο πλαίσιο αυτό βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης αιτήσεις κι άλλων τοπικών στελεχών από την Ημαθία, όμως από τη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα ονόματά τους, δεν θεωρούνται επισήμως Πολιτικά Στελέχη.

Με βάση τα παραπάνω, δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των Πολιτικών Στελεχών, τόσο ο κ. Θόδωρος Σιδηρόπουλος (όπως προαναφέραμε) όσο και ο Νίκος Λιολιόπουλος απο την Αλεξάνδρεια που επίσης είχε ανακοινωθεί μεταξύ των πρώτων, όμως στην πορεία αποχώρησε με επιλογή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *