ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Καταργεί την ασπρόμαυρη ρίγα η Γιουβέντους (;)

Καταργεί την ασπρόμαυρη ρίγα η Γιουβέντους (;)

Οι… «Μεγάλες Κυρίες» φροντίζουν έγκαιρα για την γκαρνταρόμπα τους και κάπως έτσι ακούστηκε ότι η Γιουβέντους σχεδιάζει από τώρα το σχέδιο της ποδοσφαιρικής φανέλας για την περίοδο 2019- 2020. Με μια μόνο διαφορά που δείχνει να σοκάρει τους εκατομμύρια οπαδούς της: Η νέα φανέλα δεν θα έχει τις γνωστές ασπρόμαυρες ρίγες, αλλά θα φοράει μία δίχρωμη (λευκό- μαύρο) χωρισμένη στη μέση, κάθετα, με μία ροζ γραμμή, ενώ η εκτός έδρας εμφάνιση θα είναι γαλάζια και η τρίτη θα είναι κόκκινη.

Η αποκάλυψη έγινε από την ιστοσελίδα «Footy Headllines» και σε δημοσκόπηση που έγινε σχετικά με την άποψη των οπαδών της «Βέκια Σινιόρα» το 67% απαντάει αρνητικά στο ενδεχόμενο να καταργηθούν οι ρίγες από τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια περίπου, το τμήμα μάρκετινγκ της Γιουβέντους αποφάσισε να μοντερνοποιήσει το σήμα της ομάδας και να αντικαταστήσει την παλιομοδίτικη «ασπίδα» με τις ασπρόμαυρες ρίγες και το «όρθιο» αλογάκι, με ένα σύγχρονο «J» όπως το αρχικό γράμμα της επωνυμίας της, σε προοπτική ρίγας. Και τότε είχαν εκδηλωθεί αντίστοιχες γκρίνιες οπαδών, ήλθε όμως ένα ακόμη πρωτάθλημα, ένας τελικός τσάμπιονς λήγκ και μια μεταγραφική βόμβα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλοι ησύχασαν. Να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και τώρα; Ήδη ακούγονται ονόματα μεταγραφικών σεναρίων, όπως αυτό του ΧάμεςΡοντρίγκες από τη Μπάγερν ή ακόμη και του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΥΓ
Οι ρίγες στις φανέλες των ελληνικών ομάδων που κάποτε θεωρούνταν περίπου ως σήμα κατατεθέν, στο πέρασμα του χρόνου «εξαφανίστηκαν» ουκ ολίγες φορές. Τόσο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, αλλά και η «βασίλισσα» Βέροια, ο ΦΑΣ Νάουσα του «Εl mago» Βασίλη Τσιάρτα (και πιο πριν) αλλά και ο θρυλικός (πάλαι ποτέ) ΑΜΣ Αλεξάνδρεια, ο biancοverde Εδεσσαϊκός, ο biancorossi  Απόλλων Καλαμαριάς και ο bianconero Πιερικός ξεκίνησαν με ρίγες και δεν ήταν λίγες οι φορές που τις απαρνήθηκαν για να φορέσουν μονόχρωμα ή απλά δίχρωμα. Και βέβαια όσες φορές κι αν έγινε αυτό ποτέ δεν άνοιξε «μύτη» αλλά και ούτε χρειάστηκε να έλθει κάποιος… Ρονάλντο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *