ΕΛΛΑΔΑ posted by

Πιερία: Υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού ο  στρατηγός Ανέστης Μανώλας

Πιερία: Υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού ο  στρατηγός Ανέστης Μανώλας

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, στο δήμο Πύδνας- Κολινδρού (στο δήμο της γενέτειρας του) έκανε γνωστή ο αντιστράτηγος ε.α. Ανέστης Μανώλας, με ρίζες καταγωγής από το Αιγίνιο (εκ μητρός) και από τον Κολινδρό (εκ πατρός) όπου γεννήθηκε. Ήδη προχώρησε σε ανακοίνωση των βασικών αρχών που τον οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος και πληροφορίες του zoomerang.gr από την περιοχή, αναφέρουν ότι κινείται με μεγάλη αισιοδοξία λόγω της διαφαινόμενης αποδοχής του εγχειρήματός του ενώ βρίσκεται σε ικανοποιητική εξέλιξη η συγκρότηση του συνδυασμού του.

Ο Ανέστης Μανώλας φιλοδοξεί να αποτελέσει τη λύση- διέξοδο για τους συμπολίτες του, που διαφωνούν με την υπάρχουσα κατάσταση στο δήμο Πύδνας- Κολινδρού και σε ένα χαρακτηριστικό σημείο της αρχικής δήλωσης που έκανε για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μου είναι η συνεργασία και η σύνθεση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής μας. Σε μία εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, η στασιμότητα είναι καταστροφική. Ο τόπος μας χρειάζεται μία νέα δημοτική Αρχή, η οποία να χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και υπευθυνότητα. Μία δημοτική Αρχή, η οποία θα ανοίξει προοπτικές για καινοτόμες και δημιουργικές πρωτοβουλίες, που θα φέρουν ανάπτυξη και θα συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας που μαστίζει τους πολίτες του δήμου μας και κυρίως τους νέους».

Όσοι υπηρετήσαμε στο όπλο των Τεθωρακισμένων γνωρίζουμε καλά ότι το γενικό πρόσταγμα της μάχης προσδιορίζεται μέσα από τη φράση «Όπου η δόξα και το καθήκον». Ο μαυροσκούφης στρατηγός καθώς είναι και ο ίδιος… τεθωρακισμένος, το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τόσο από τη μέχρι τώρα πολυσχιδή και ευδόκιμη παρουσία του ως στρατιωτικός όσο και από τα όσα του προστάζει η συνείδησή τους ως ενεργός πολίτης που είναι. Και κάπως έτσι, δείχνει έτοιμος για τη νέα μάχη.

1 Comment

  • ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΩΛΑ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΛΥΣΕΩΝ,ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΥΙΚΑ ΣΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ(ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε,Α,)ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΤΥΡΙΞΗΑ(ΑΝΑΜΟΡΦΟΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ),ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΘΕΩΡΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up