ΒΕΡΟΙΑ posted by

Προχωράει η Γεωργία Μπατσαρά και ετοιμάζει εκδήλωση

Προχωράει η Γεωργία Μπατσαρά και ετοιμάζει εκδήλωση

Αρχίζει να… «στρώνει» και να προχωράει η υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά για τον δήμο Βέροιας. Μια υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε κάπως εσπευσμένα και μετά από «καραμπόλες» αρνήσεων γαλάζιων στελεχών να αποδεχθούν την ανάθεση της υποψηφιότητας του δημάρχου Βέροιας για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Αρχικά ήταν ο Μιχάλης Χαλκίδης που δεν πείσθηκε από τα τοπικά στελέχη και κεντρικούς κομματικούς παράγοντες για να αποδεχθεί την υποψηφιότητα. Αμέσως μετά «επιστρατεύτηκε» από την κομματική ηγεσία μέχρι και από το Γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τον Απόστολο Τζιτζικώστα σύμφωνα με πληροφορίες, το βαρύ πυροβολικό της Τοπικής ΝΔ Βέροιας, ο γιατρός Γιώργος Μηνάς όμως και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Στο ενδιάμεσο και σε πλαίσια ελαφριάς διερεύνησης του στυλ «να’ χαμε, να λέγαμε» συζητήθηκαν διάφορα ονόματα πιθανών υποψηφίων που απορρίφθηκαν ή δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν λόγω «αδυναμίας» και υπό την πίεση της Αθήνας για την αναγκαιότητα ύπαρξης «κομματικού» υποψηφίου στην πρωτεύουσα του Νομού (άποψη που έβρισκε σύμφωνη τη μεγάλη πλειοψηφία των κομματικών στελεχών) τέθηκε στο τραπέζι η περίπτωση της πρώην βουλευτίνας του κόμματος, Γεωργίας Μπατσαρά. Αν μη τι άλλο μιας διαχρονικά συνεπούς κομματικής προσωπικότητας που κυριολεκτικά «κλήθηκε» για να σώσει την κατάσταση κι απ΄ότι φαίνεται μπορεί να το κάνει με αξιοπρέπεια.

Έκτοτε κι αφού το αποδέχθηκε, ο χρόνος φαίνεται ότι κυλάει με το μέρος της. Όπως πληροφορηθήκαμε, καθημερινά ξεπερνά τις συμπληγάδες του χρόνου που χάθηκε, συσπειρώνει, γίνεται ευρύτερα αποδεκτή και γενικά αρχίζει να «στρώνει» αλλά και να μπαίνει μπροστά. Η πρώτη επίσημη εκδήλωση για προγραμματικές ανακοινώσεις, ενδεχομένως και για ονόματα υποψηφίων ήδη ετοιμάζεται και  αναμένεται σύντομα ενώ η ίδια αρνείται να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και κινείται συλλογικά και σε συνεργασία με γνωστά κομματικά στελέχη.

Αναμένουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *