ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δημοτικές εκλογές Αλεξάνδρειας: Ο κόσμος το’ χει τούμπανο…

Δημοτικές εκλογές Αλεξάνδρειας: Ο κόσμος το’ χει τούμπανο…

Μπήκαμε στο Νοέμβριο και οι υποσχέσεις κάποιων υποψηφίων δημάρχων της Αλεξάνδρειας που ακούστηκαν τον Σεπτέμβριο για «σημαντικές ανακοινώσεις» κατά τον μήνα Οκτώβριο, έμειναν μόνο στα λόγια. Όχι ότι τους πίστεψε ο κόσμος (που τους ξέρει και τους έχει αξιολογήσει από τα παλιά) αλλά το διέδιδαν με τόση ευκολία που οι ίδιοι (τουλάχιστον) έδειξαν να το πιστεύουν. Τελικά ακόμη και στον εαυτό τους, είπαν ψέματα. Μετά απορούν όταν τους γυρνάει ο κόσμος την πλάτη και όλοι τους φταίνε εκτός από τους ίδιους.  Γράφουμε στον “πληθυντικό” αλλά θα μπορούσαμε να γράψουμε το ίδιο και στον “ενικό” διότι ο κόσμος ήδη «το’ χει τούμπανο» περί τίνος πρόκειται.

Μπορεί να έχουν γίνει γνωστές τέσσερις υποψηφιότητες (Γκυρίνης Παναγιώτης, Μιχάλης Χαλκίδης, Αργύρης Πανταζόπουλος, Κώστας Ναλμπάντης), να βρίσκονται στην εκκίνηση ακόμη 1-2 υποψηφιότητες από τον χώρο της Αριστεράς (του ΚΚΕ σίγουρα) και να βρίσκεται στα αποδυτήρια λίγο πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο άλλη μία τουλάχιστον (η τέταρτη από τον χώρο της ΝΔ), όμως ο δήμος Αλεξάνδρειας είναι ο δήμος του Γιδά των 41,5 χιλιάδων κατοίκων και όχι της… Αιγύπτου των 5,5 εκατομμυρίων κατοίκων.

Συνεπώς όλοι σχεδόν γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια από τους υποψήφιους. Σε έναν δήμο όπως ο δήμος Αλεξάνδρειας, τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα (σαν αυτές του περασμένου Οκτώβρη που τελικά δεν έγιναν ποτέ) το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι να εκθέσουν αυτούς πού τα υπόσχονται.

Άντε τώρα να παίξουμε και το παιγνίδι με τη μύγα, να δούμε ποιός θα μυγιαστεί…

 

2 Σχόλια

  • Ο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ..ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΙΚΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ???Η ΤΑΡΙΦΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ …… ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ??ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ Μ…… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ.ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ……….

  • Ο τιτλος δεν ολοκληρωθηκε ο κοσμος το χει τουμπανο ποσα αρπαζει ο καθενας και η δημοσιογραφοι κρυφο καμαρι.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ποιος τα παιρνει απο καθε υποψηφιο δημαρχο και ποσα????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up