ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ο Τάσος Μπαρτζώκας μπορεί να συμμεριστεί την αγωνία του απλού κόσμου

Ο Τάσος Μπαρτζώκας μπορεί να συμμεριστεί την αγωνία του απλού κόσμου

Όταν στα μέσα Οκτωβρίου σημειώθηκε η επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας ένας από τους πρώτους που αντέδρασαν δημόσια, καταγγέλλοντας το γεγονός ως “δολοφονική επίθεση εγκληματικών συμμοριών” ήταν και ο Ημαθιώτης πολιτευτής της ΝΔ Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας. “Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ασφάλεια του πολίτη έχει καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο” ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του, τονίζοντας: “Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Είναι χρέος μας να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μια ευνομούμενη, δημοκρατική Πολιτεία”.

Ζώντας την καθημερινότητα του πολίτη, ως μάχιμος δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπος που είναι σε συνεχή επικοινωνία με την τοπική κοινωνία, ο Τάσος Μπαρτζώκας μπορεί να συμμεριστεί την αγωνία του απλού κόσμου, χωρίς υπερβολές και μακριά από ακρότητες. Το απέδειξε άλλη μια φορά με τον τρόπο που προσέγγισε το παραπάνω θέμα, απλά και κατανοητά. Αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο κόσμος από τους πολιτικούς.

Η προσέγγιση της κοινωνίας σήμερα δεν χρειάζεται δυσνόητα νοήματα, λεξιπλασίες κι γλωσσολογικές επιδείξεις κομματαρχών. Και κυρίως δεν χρειάζεται πολιτικές κοκορομαχίες. Αυτά ο κόσμος τα βαρέθηκε και στην κατεύθυνση αυτή πρέπει να δούμε το αύριο.

Όχι μόνο σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και τους πολιτευτές της αλλά με το σύνολο της πολιτικής και των πολιτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *