ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ο Παπαστεργίου τους “κάρφωσε” στη Βέροια και στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ότι δεν άκουσαν

Ο Παπαστεργίου τους “κάρφωσε” στη Βέροια και στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ότι δεν άκουσαν

Ιδιαίτερα ειλικρινής ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΚΙΝΑΛ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Βέροια, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα του, όταν αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του παραδέχθηκε ότι πέρα από μια “μάχη” που θα διεξαχθεί “στο όνομα της παράταξης” είναι και μαι προσωπική μάχη για τον ίδιο, ως στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Προχώρησε μάλιστα και σε έναν χαρακτηρισμό ιδεολογικών διαφορών που σπάνια ακούμε μέσα στον πολτικό αχταρμά των καιρών μας, λέγοντας ότι το ΚΙΝΑΛ έχει “χαρακτηριστικά παράταξης στη μια πλευρά του πολιτικού φάσματος” (εννοώντας την κεντροαριστερά) και ότι απο την άλλη πλευρά το “χαρακτηριστικό της παράυαξης, έχει η Νέα Δημοκρατία” (εννοώντας την κεντροδεξιά). Και το βασικό χαρακτηριστικό της παράταξης κατά τον κ. Παπαστεργίου είναι ο άρρηκτος δεσμός ακατέρωθεν με τον κόσμο της εργασίας και τον κόσμο της αυτοδιοίκησης.

Φρόντισε μάλιστα να ρίξει και το καρφί του τονίζοντας ότι αυτό το “χαρακτηριστικό” (δηλαδή ότι είναι πολιτική παράταξη) είναι “η μεγάλη διαφορά που έχει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ απο τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Δεν ξέρουμε τι λέτε εσείς για όλα αυτά, στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας πάντως έκαναν ότι δεν άκουσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *