ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ικανοποίηση στη Νέα Δημοκρατία για την απόφαση της Τ.Ο. ΝΔ Αλεξάνδρειας για τις εκλογές

Ικανοποίηση στη Νέα Δημοκρατία για την απόφαση της Τ.Ο. ΝΔ Αλεξάνδρειας για τις εκλογές

«Σοφή» χαρακτηρίστηκε,  σύμφωνα με πληροφορίες, από κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας (τομεάρχης) η απόφαση της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας να μη στηρίξει κανέναν από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους Αλεξάνδρειας που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ (Π. Γκυρίνη, Α. Πανταζόπουλο, Μ. Χαλκίδη) και να προχωρήσει στην διαμόρφωση ενός κλίματος που θα αποφύγει εσωκομματικές εντάσεις μεταξύ αυτών των τριών, που ενδεχομένως να γίνουν και τέσσερις, με στόχο να παραμείνει ο δήμος στη «γαλάζια» επιρροή σε κάθε περίπτωση.

Πρότεινε μάλιστα να σταλεί η απόφαση και στα κεντρικά του κόμματος (εάν δεν έχει γίνει ήδη) ώστε να χρησιμοποιηθεί ως «παράδειγμα» δράσης των τοπικών οργανώσεων σε αντίστοιχες περιπτώσεις δήμων καθώς σε πολλούς επαρχιακούς δήμους (και όχι μόνο) παρατηρούνται παρόμοια φαινόμενα πανσπερμίας γαλάζιων υποψηφίων δημάρχων. Κι αυτός είναι ο λόγος που το Κόμμα κατέληξε στην απόφαση να μην ανακοινώσει χρίσμα υποψηφίου δημάρχου, τόσο στον δήμο Αλεξάνδρειας όσο και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δήμων (με εξαίρεση τις πρωτεύουσες των νομών).

Πέρα όμως από αυτό, ζητούμενο είναι και η διασφάλιση του καλού εσωκομματικού κλίματος, κάτι που με αποφάσεις σαν την περίπτωση της Τοπικής ΝΔ Αλεξάνδρειας φαίνεται ότι εξασφαλίζεται. Κι αυτός είναι ο λόγος που η απόφασή της, χαιρετίστηκε με ικανοποίηση και κάτι παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *