ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αυτό είναι το Zoomerang.gr!

Αυτό είναι το Zoomerang.gr!

Σας καλωσορίζουμε στο zoomerang.gr. Τη νέα ενημερωτική ιστοσελίδα που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια ακόμη αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την επικαιρότητα της καθημερινότητας, τόσο στην Ημαθία, όσο και στην ευρύτερη γειτονιά της αλλά και γενικότερα.

Ξεκινάμε έχοντας μια βασική αρχή. Να υψώνουμε το ανάστημα στα «μεγάλα» και να δίνουμε βήμα στα «μικρά».  Να πάμε κόντρα στον μονόδρομο της «ταξικής» ενημέρωσης, να μην λειτουργήσουμε με κοινωνικούς «αποκλεισμούς» αλλά και να μη σας υποσχεθούμε όσα υπόσχονται άλλοι κάθε φορά που ξεκινούν ένα μέσο ενημέρωσης.

Έχουμε επίσης ένα άλλο «χούι». Δεν μας αρέσει να αντιγράφουμε και ανήκουμε στο κίνημα των «αντιcopyπεΐστας». Απεχθανόμαστε να αντιγράφουμε ιδέες άλλων, προτιμώντας να δημιουργούμε πρωτότυπα, δεν μας αρέσει να κάνουμε copy paste και επιμένουμε να γράφουμε τα δικά μας κείμενα. Ούτε όμως θέλουμε να κάνουμε τους ξερόλες γι’ αυτό θα συμπληρώνουμε πάντα και με ευκρίνεια την «πηγή» όταν πρόκειται για ξένο δημοσίευμα.

Κυρίως όμως μας αρέσει να δίνουμε την είδηση και να ψάχνουμε το θέμα. Να κάνουμε πραγματικό ρεπορτάζ, να σχολιάζουμε και να αναλύουμε, να εκφράζουμε άποψη, να προσθέτουμε αλατοπίπερο στα άνοστα, να δίνουμε βήμα στα ενδιαφέροντα αλλά και να «κόβουμε» τα υπερφίαλα. Μέσω της ύλης του zoomerang.gr, μέσω της σύγχρονης  web tv που διαθέτουμε και μέσω άλλων τρόπων που εν καιρώ θα τους παρουσιάσουμε.

Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η άποψη αυτών που έχουν τη «δύναμη» και τη «δυνατότητα» όσο μας νοιάζει πραγματικά η δύναμη και η δυνατότητα που μπορεί να μας δώσει ο απλός κόσμος, η αγορά, οι νέοι που ψάχνουν το καινούργιο, οι παλιοί που δεν θέλουν να τους κατατάσσουν μοιραία, η ειλικρίνεια να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια.

Ειδικά το τελευταίο έχει μεγάλη σημασία σε ότι μας αφορά και μπορούμε να το κάνουμε ευθέως διότι δεν κρύβουμε την ταυτότητά μας. Είμαστε το alexandreia-gidas.gr μια ιστοσελίδα με επώνυμη διαχείριση, που κέρδισε την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και χάρη σε όλους σας, πετύχαμε να έχουμε πάνω από 600.000 αναγνώσεις κάθε μήνα και να είμαστε την κορυφή της ενημέρωσης, σε θέματα του δήμου Αλεξάνδρειας και της περιοχής του Γιδά (Ρουμλουκιού).

Αυτό δίνει και την απάντηση για την απόφαση να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας. Για να μην ανακατέψουμε «αυτά» με τα «άλλα». Το alexandreia-gidas.gr έχει αποκτήσει τη δική του ταυτότητα, εξελίχθηκε σε κορυφαίο brand name της τοπικής επικαιρότητας κι εκεί θέλουμε να το κρατήσουμε. Θα μπορούσαμε να το «αλλάξουμε» έντεχνα, να το «γυρίσουμε» σιγά-σιγά, να το «συμπληρώσουμε» και να καταλήγαμε τελικά στο να σας παραπλανήσουμε αλλά και να σας φορτώσουμε με «άλλα» που δεν σας κάνουν το κέφι, ούτε σας ανοίγουν καμία όρεξη. Δεν το θέλαμε επ’ ουδενί,  δεν το κάναμε με τίποτα και πολύ απλά δημιουργήσαμε μια εντελώς διαφορετικής ύλης ιστοσελίδα για να επεκταθούμε και σε διαφορετική θεματολογία, με επίκεντρο πλέον την Ημαθία, όμως και την Ελλάδα αλλά και γενικότερα.

Zoomerang.gr λοιπόν. Ένα όνομα που προέρχεται από τον zoom και το boomerang. Δύο λέξεις διεθνώς αναγνωρισμένες, σε μια ταυτότητα εντελώς δική μας, πρωτότυπη και μοναδική σε πανελλήνιο επίπεδο. Zoom επειδή θα ζουμάρουμε σε όλα και δεν θα μένουμε στα επιφανειακά. Boomerang επειδή θέλουμε να εξελιχθούμε κι εμείς σε «εργαλείο» ενημέρωσης που θα πηγαινοέρχεται ανάμεσα στον αναγνώστη και στην είδηση. Σε ότι μας αφορά έγινε ήδη… μπούμερανγκ και είναι δικό μας. Ελπίζουμε να μη εξελιχθεί σε… μπούμερανγκ σε άλλους που θα σκεφτούν «διαφορετικά».

Καλή συνέχεια ευχόμαστε και για ότι άλλο θέλετε να πούμε, μπορούμε να το κάνουμε μέσα από τα σχόλια κάθε ανάρτησης αλλά και μέσω της μεταξύ μας επικοινωνίας, στο email της ιστοσελίδας, στα τηλέφωνά μας και στα γραφεία μας. Η κάθε απόφαση είναι δική σας, το zoomerang.gr θα ανανεώνει ύλη καθημερινά και όρεξη να έχουμε για να επικοινωνούμε. Και να χουμε την υγειά μας.

Τάσος Ντομουχτσής

www.zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *