ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Νέα συνάντηση της ομάδας του Φώτη Δημητριάδη – τι αποφάσισαν για τις εκλογές (αποκλειστικές εικόνες)

Νέα συνάντηση της ομάδας του Φώτη Δημητριάδη – τι αποφάσισαν για τις εκλογές (αποκλειστικές εικόνες)

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου στον ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας συναντήθηκε ξανά η ομάδα του πρώην δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη.

Για ακόμα μία φορά βρέθηκαν όλοι εκτός της Όλγας Καστανά δεχόμενοι την πρόσκληση του κ. Δημητριάδη η οποία έγινε προσωπικά στον καθένα.

Έτσι λοιπόν στον χώρο βρέθηκαν οι: Σάκης Κούγκας, Κώστας Βενιόπουλος, Τάκης Βασιλόπουλος, Όλγα Μοσχοπούλου, Γιώργος Μαντζώλας, Κίμωνας Παράσχου, Τάκης Παπαδόπουλος, Μάκης Χατζόπουλος και Κώστας Διακόπουλος.

Ο Φώτης Δημητριάδης για ακόμα μία φορά επανέλαβε σε όλους πως δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος δήμαρχος.

Ο μόνος που ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τον υποψήφιο που θα στηρίξει, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ο Σάκης Κούγκας ο οποίος πήρε θέση ανοιχτά υπέρ του Αργύρη Πανταζόπουλου.

Παράπονο και μία πικρία εξέφρασαν η Όλγα Μοσχοπούλου και ο Κώστας Βενιόπουλος για το γεγονός ότι πολύ σύντομα από την πρώτη τους συνάντηση (κλικ ΕΔΩ), παρουσιάστηκε το πρόσωπο του Αργύρη Πανταζόπουλου και δεν στηρίχθηκαν όσο θα έπρεπε από την ομάδα τόσο η κ. Μοσχοπούλου όσο και ο κ. Βενιόπουλος.

Ο Τάκης Παπαδόπουλος ανοιχτά πρότεινε και στους δύο να διεκδικήσουν αν επιθυμούν την υποψηφιότητα και να στηριχθούν από την ομάδα και οι δύο αφού χρόνος υπάρχει αναφέροντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα του 2014 όταν ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης είχε ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα από τον Ιανουάριο του 2014, κάτι που δεν δέχτηκε κανένας από τους δύο.

Γενικώς η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και τελείωσε επίσης σε καλό κλίμα με την ομάδα να δίνει ραντεβού για..ρετσίνα στο μέλλον.

Η ατάκα που έκλεισε την συνάντηση προερχόταν από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ειπώθηκε από τον Τάκη Παπαδόπουλο ο οποίος σχολίασε σε ποδοσφαιρικούς όρους: “Σήμερα όλοι πήραμε την ελευθέρας μας”!

Δείτε τις αποκλειστικές μας εικόνες από την ώρα της άφιξης στη συνάντηση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *