ΒΕΡΟΙΑ posted by

Αντώνης Μαρκούλης: Άλλη μια ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια για το “χρίσμα”

Αντώνης Μαρκούλης: Άλλη μια ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια για το “χρίσμα”

Κάτι παραπάνω απο εμφανής είναι πλέον η ταύτιση του Αντώνη Μαρκούλη με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα και προφανώς αυτό σχετίζεται με την αναμενόμενη στήριξη εκ μέρους τους, της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Βέροιας. Στην  τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας (Τετάρτη) όταν συζητήθηκε το θέμα για την υποβολή προς το Συμβούλιο της Επικρατείας,  αίτησης ακυρότητας της απόφασης του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία παραχωρούνται στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ακίνητα της περιφέρειας του Δήμου Βέροιας, ο μόνος που αρνήθηκε ήταν ο Αντώνης Μαρκούλης. Το έκανε μάλιστα μέσω επιστολής, καθώς απουσίαζε και κυριολεκτικά έμοιαζε (μεταφορικά) σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Έσπευσε μάλιστα και να επιχειρηματολογήσει για την απόφασή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη φράση “αρνούμαστε να πάιξουμε τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου”. Για να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εναντίον του, απο πολλές πλευρές του δημοτικού συμβουλίου, που τον χαρακτήρισαν απο “συκοφάντη” μέχρι και “υπερασπιστή των κυβερνητικών θέσεων”.

Και κάπως έτσι του πρόσθεσαν μερικά ακόμη “μπόνους” στην προσπάθεια που καταβάλει για να λάβει το “χρίσμα” του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, έχοντας ήδη λάβει το “χρίσμα” της Κατερίνας Παπακώστα και της Νέας Ελληνικής Ορμής. Μια προσπάθεια που σύμφωνα με πληροφορίες και του zoomerang.gr θα έχει αίσιο τέλος και σύντομα θα επισημοποιηθεί με δημόσιες ανακοινώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *