ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία για τις υποψηφιότητες που θα στηρίζει στους τρεις δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Το ρεπορτάζ δεν έχει εκπλήξεις, αφού εδώ και καιρό επικρατέστεροι είναι ο Κώστας Βοργιαζίδης στη Βέροια, η Ίλια Ιωσηφίδου στη Νάουσα και ο Κώστας Ναλμπάντης στην Αλεξάνδρεια. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, παρόλα αυτά αναμένονται έστω και “εκ των υστέρων” κι αφού πρώτα ανακοινωθούν οι “ανεξάρτητες” υποψηφιότητες.

Στη Νάουσα ήταν ενδεικτική προθέσεων, η παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Κώστα Ασλάνογλου, στην πρόσφατη εκδήλωση της Ίλιας Ιωσηφίου για την παρουσίαση του συνδυασμού της. Οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν σε σχέση με “πικρίες” που ενδεχομένως έχει ο Τάσος Καραμπατζός (που φαίνεται ότι θα ήθελε να είναι αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος δήμαρχος του Κινήματος στη Νάουσα) μάλλον θα ξεπεραστούν.

Αυτό μπορεί να γίνει και μέσω μιας υποψηφιότητας Καραμπατζού στις περιφερειακές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου (υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας). Σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται “διαχείριση” η περίπτωση του Άγγελου Τόλπκα, όμως (ειδικά) στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας υπάρχουν αρκετά στελέχη που πιστεύουν πως ήλθε η ώρα να “ψαλιδιστούν” κάποιες (έστω και φαντασιακές) προσδοκίες…

Στην Αλεξάνδρεια η υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη έχει δρομολογηθεί μετά από εσωκομματικές ζυμώσεις διαρκείας και αναμένεται πρώτα η ανακοίνωση εκ μέρους του ίδιου (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το κάνει μέσω συνέντευξης τύπου) για να ακολουθήσει και η στήριξη από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ Αλεξάνδρειας, που στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα στιβαρό όσο και συμπαγές.

Στη Βέροια τώρα, η εκ νέου υποψηφιότητα του Κώστα Βοργιαζίδη δεν χωρά αμφιβολίες ότι αποτελεί την επιλογή του τοπικού ΚΙΝΑΛ έχει όμως ιδιαιτερότητες. Μέχρι πρόσφατα ο νυν δήμαρχος Βέροιας επεδίωκε να είναι ο επικεφαλής ενός ευρύτερου κεντροδεξιού συνδυασμού, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ Το σενάριο φαίνεται ότι ναυαγεί, οι ενδείξεις αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται σε άλλη επιλογή (Μαρκούλη) όμως ο Βοργιαζίδης εξακολουθεί να τηρεί προσεκτική στάση αναμονής.

Γνωρίζει  ότι διαθέτει ισχυρούς υποστηρικτές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ελπίζει σε αυτούς και περιμένει. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις του ΚΙΝΑΛ και είναι πάντα προσεκτικός όταν χειρίζεται θέματα που αγγίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Όπως έκανε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας όπου αποφασίστηκε η προσφυγή κατά της απόφασης να συμπεριληφθούν ακίνητα περιοχής του δήμου Βέροιας στο Υπερταμείο κι έσπευσε να διευκρινίσει ότι η προσφυγή του δήμου δεν είναι μια απόφαση που στρέφεται κατά της κυβέρνησης. Κατάσταση σχέσεων που στο facebook την ονομάζουν “είναι πολύπλοκο”…

Για όλα αυτά έχουμε άμεση ενημέρωση σε σχέση με περιστατικά, δρώμενα και αποφάσεις και το ίδιο άμεσα θα σας τα παρουσιάσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο zoomerang.gr και συνεχίστε να zoomάρετε στις εξελίξεις.

 

4 Comments

  • Το κίνα όπου θα έχει και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.Να το λέτε να ξέρει ο κόσμος τι ψηφίζει.

  • Προδότες όσοι συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ. Θα σας στείλουμε όλους στα Σκόπια

  • Ναλμπαντη πες αλεύρι!Ο Αντωνίου σε γυρεύει

  • ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΕΝΤΙΜΟΙ? Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ?ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ?????ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *