ΒΕΡΟΙΑ posted by

ΣΥΡΙΖΑ: Κατά πλειοψηφία με Μαρκούλη για τον δήμο Βέροιας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατά πλειοψηφία με Μαρκούλη για τον δήμο Βέροιας

Επιβεβαιώνεται όπως δείχνουν τα πράγματα, η στήριξη της υποψηφιότητας του Αντώνη Μαρκούλη για τον δήμο Βέροιας και απο την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ενώ έχει προηγηθεί η ανακοίνωση της υποστήριξής του και απο την πολιτική κίνηση (κόμα) “Νέα Ελληνική Ορμή” της Κατερίνας Παπακώστα. Μάλιστα πριν γίνει η σχετική ανακοίνωση της ΝΕΟ, η πρόεδρος Κατερίνα Παπακώστα συναντήθηκε με τον Αντώνη Μαρκούλη στη Βέροια. Ενώ όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά, υπήρξε και ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Μαρκούλη στον δήμο Βέροιας.

Αντίθετα, δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση για την στήριξη Μαρκούλη απο την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ διότι όπως πληροφορούμαστε μερίδα τοπικών στελεχών είχε την άποψη ότι έπρεπε να υποστηριχθεί ο νυν δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης. Κι αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση για τον υποψήφιο δήμαρχο που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Βέροιας, πάρθηκε μετά απο εσωκομματική ψηφοφορία και καταγράφηκε ως άποψη της πλειοψηφίας.

Πάντως εδώ και καιρό, ο Αντώνης Μαρκούλης έχει ταυτιστεί πλήρως με την κυβέρνηση, το έδειχνε δημοσίως και το δείχνει με κάθε ευκαιρία, ενώ στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας όπου τέθηκε το θέμα της προσφυγής κατά του υπουργείου Οικονομικών για την εκχώρησηση στο Υπερταμείο, δημοσίων ακινήτων απο την περιοχή της Βέροιας, αν και απουσίαζε, φρόντησε να στείλει επιστολή, υπερασπιζόμενος την κυβερνητική πρωτοβουλία, διαφώνησε με την απόφαση της προσφυγής του δήμου και χαρακτήρισε “χρήσιμους ηλίθιους” όλους τους δημοτικούς συμβούλους που πήραν την απόφαση.

Δικαίως λοιπόν κερδίζει την εμπιστοσύνη του κυβερνητικού κόμματος κι ούτε θα είναι ο “πρώτος” που απο φανατικός υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ (κάποτε) τώρα θα ενταχθεί με την ίδια διάθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα βρεί κι άλλους “συντρόφους” εκεί και σίγουρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής διότι εκτός απο καλοδεχούμενος είναι και ικανός πολιτικός, με σύγχρονες όσο και χρήσιμες αντιλήψεις και μπορεί να προσφέρει ευρύτερα στην προσαρμογή του κόμματος, στα νέα δεδομένα

Η επίσημη ανακοίνωση της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Μαρκούλη θα γίνει μετά από συνεννόηση των δύο πλευρών και με βάση την στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, ενώ θεωρείταισίγουρο ότι γνωστά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του, με τα ονόματά τους να ανακοινώνονται σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *