ΝΑΟΥΣΑ posted by

Συναντήσεις της Ίλιας Ιωσηφίδου με ανθρώπους της τοπικής αγοράς

Συναντήσεις της Ίλιας Ιωσηφίδου με ανθρώπους της τοπικής αγοράς

Φαίνεται πως για την Ίλια Ιωσηφίδου δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο κι έτσι ταυτόχρονα με τις επαφές που πραγματοποιεί για τη στελέχωση του συνδυασμού της, ξεκίνησε και προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις, έχοντας ήδη κάνει μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση όπου παρουσίασε τη διακήρυξη του συνδυασμού της “Δύναμη Δημιουργίας”. Όπως μαθαίνουμε, ανάμεσα στις πρώτες προτεραιότητες που θέτει ως υποψήφια δήμαρχος είναι και η τόνωση της τοπικής αγοράς, τόσο στην πόλη της Νάουσας όσο και στα μεγάλα χωριά του δήμου.

Ειδικά για την πόλη της Νάουσας, η Ίλια Ιωσηφίδου πιστεύει ότι υπάρχουν διάφορα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να δώσουν την αγοραστική δύναμη που χρειάζεται για να στηριχθεί, όπως ο χειμερινός τουρισμός, οι απόκριες, ο αρχαιολογικός χώρος της σχολής του Αριστοτέλη και των μακεδονικών τάφων της αρχαίας Μίεζας, το κρασί και η τοπική γαστρονομία, οι φυσικές ομορφιές της πόλης, η ηρωική τοπική ιστορία και η μοναδική τοπική παράδοση και άλλα πολλά.

Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε ήδη επισκέψεις στην αγορά της Νάουσας και σε συναντήσεις με επαγγελματίες και καταστηματάρχες της πόλης, παρουσιάζοντας προτάσεις, κάνοντας διάλογο, ακούγοντας ιδέες, συζητώντας για τα προβλήματα. Όπως δηλώνει η επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας” και υποψήφια δήμαρχος Νάουσας “είναι απαραίτητη η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, η αμφίδρομη συνεργασία και η στοχευμένη εξωστρέφεια” και θεωρεί ότι μόνο μέσω ενός τέτοιου προγραμματισμού “θα πετύχουμε να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην πόλη μας και να καταφέρουμε να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της απομόνωσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *