ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλλάζει την Εθνική Ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης – σήμερα η πρώτη συγκέντρωση με τη νέα αποστολή

Αλλάζει την Εθνική Ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης – σήμερα η πρώτη συγκέντρωση με τη νέα αποστολή

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε τις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League. Η πρώτη αποστολή του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας έχει επιστροφές, ηχηρές απουσίες και ντεμπούτο για τρία πρόσωπα.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Βλαχοδήμος, Μασούρας και Κούτρης, ενώ επιστρέφουν οι Σιόβας και Σάμαρης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Καρνέζης, Τζαβέλλας, Τζιόλης και Χριστοδουλόπουλος.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί σήμερα Δευτέρα (12/11) και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *