ΝΑΟΥΣΑ posted by

Έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν μια φήμη, που απο μόνη της… “αυτοδιαψεύδεται”

Έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν μια φήμη, που απο μόνη της… “αυτοδιαψεύδεται”

Τη φήμη που διαδόθηκε σε κάποια πολιτικά “στέκια” της περιοχής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας “αποφάσισε” να δώσει “χρίσμα” υποστήριξης στον υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας Νίκο Καρανικόλα, έσπευσαν άμεσα να τη διαψεύσουν άτομα του “στενού” περιβάλλοντός του. Ο ίδιος ο κ. Καρανικόλας δεν μάθαμε εάν αντέδρασε μέχρι στιγμής, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα και ίσως καλό είναι να το κάνει εάν δεν τον ενοχλεί η συγκεκριμένη φημολογία. Ίσως όμως και να μη θέλει να ασχοληθεί με τέτοια “επουσιώδη”.

Από την άλλη δεν μας ακούγεται “σόι”, σε μια Νάουσα που ανέκαθεν θεωρείται “έδρα” της ημαθιώτικης αριστεράς και ειδικά των προοδευτικών δυνάμεών της, με στελέχη δικά της, εξαιρετικά ικανά που μπορούν να εκφράσουν τη “νέα εποχή” και τις σύγχρονες ριζοσπαστικές τάσεις του χώρου, να υπάρχει περίπτωση για τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας να επιλέξει λύσεις αυτοδιοικητικής παρουσίας, με “τρίτα” πρόσωπα όπως ο Νίκος Καρανικόλας.

Να το πούμε και αλλιώς: Νομίζουμε ότι το σενάριο “ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας υποστηρίζει ως υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας τον Νίκο Καρανικόλα” αυτοδιαψεύδεται από μόνο του και μάλλον θα πρέπει να αξιολογηθεί ως “το αστείο” μιας προεκλογικής ημέρας. Κι ακόμη είμαστε στην αρχή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *