ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Π. Γκυρίνης: «Ο Μ. Χαλκίδης είναι με τους ΑΝΕΛ» (βίντεο)

Π. Γκυρίνης: «Ο Μ. Χαλκίδης είναι με τους ΑΝΕΛ» (βίντεο)

Πάνω που τους θεωρούσαμε εξαφανισμένους, εδώ στην Ημαθία, ειδικά μετά την αποχώρηση της συμπατριώτισσας Μανταλένας Παπαδοπούλου (η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν θα πολιτευτεί με τη ΝΔ Ημαθίας), οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» (ΑΝΕΛ)  επανήλθαν στην τοπική επικαιρότητα, μέσω μιας πρόσφατης αναφοράς του δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο WEB TV του alexandreia-gidas.gr υποστήριξε ότι υπάρχει πολιτική σχέση του Μιχάλη Χαλκίδη με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Μια παλιά ιστορία που είχε «ακουστεί» ως φήμη προ ετών, κυρίως με αφορμή τη δήλωση αποχώρησης του Μελικιώτη πρώην βουλευτή από τα κοινοβουλευτικά της Νέας Δημοκρατίας. Η φημολογία περί εκείνου του «φλερτ» δεν επισημοποιήθηκε ποτέ και παρέμεινε «ιστορία» όμως τώρα επανήλθε ως «γεγονός» και κυρίως δεν διαψεύστηκε. Από την άλλη, θα αναρωτηθείτε (και δικαίως μέχρι ενός σημείου) εάν πρέπει όλα να διαψεύδονται.

Το θέμα βέβαια δεν είναι τι γράφουμε εμείς στο zoomerang.gr αλλά τι λένε οι «πρωταγωνιστές». Όσο για το τι λέει ο λαός, αυτό είναι γνωστό: Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο της συνέντευξης στο 14:00: 

7 Comments

  • Κ ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ???

    • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Ανετρεξε σε πολιτικές εφημερίδες του παρελθόντος να δεις ποιος δεν λέει την αλήθεια.

  • ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ!!ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟΥ!!

    • Σε πανικό είναι κάποιος άλλος για αυτό είναι εξαφανισμένος. Ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια. Είναι σε όλους γνωστό πως στήριξε ΚΑΜΜΕΜΟ δύο φορές.

  • ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

  • ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΨΑΞΤΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΑΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

  • Αν ο δημαρχος δωσει απευθειας αναθεση 24000 ευρω σε στελεχος της ΝΔ με γαμπρο αντιδημαρχο και με παρουσιαση σε τοπικο site τι θα ελεγε το zoom?Μην μας περνας για ηλιθιους μονο αντε φτανει τοσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *