ΒΕΡΟΙΑ posted by

Κομματική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποστήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά στον δήμο Βέροιας, με καταγγελίες για αντικομματική συμπεριφορά στελεχών της τοπικής ΝΔ

Κομματική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποστήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά στον δήμο Βέροιας, με καταγγελίες για αντικομματική συμπεριφορά στελεχών της τοπικής ΝΔ

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοέμβρη μαθαίνουμε ότι έχει προγραμματιστεί στη Βέροια, «κλειστή» συγκέντρωση κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από τον Δήμο Βέροιας και ευρύτερα, με θέμα την υποστήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά, ως υποψήφιας δημάρχου Βέροιας. Όπως αναφέρουν στελέχη της τοπικής ΝΔ Βέροιας αναμένεται να δώσει το παρόν στη συγκέντρωση και κλιμάκιο στελεχών της κεντρικής διοίκησης, με επικεφαλής εκπρόσωπο του Γραφείου του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο όπως μαθαίνουμε, θα γίνουν ονομαστικές αναφορές σε συγκεκριμένα ονόματα στελεχών που κινούνται «αντίθετα» με την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά, έχοντας σκοπό να φθάσουν μέχρι και στα άκρα, ζητώντας ακόμη και παραπομπές στο πειθαρχικό συμβούλιο, με καταγγελίες για αντικομματική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zoomerang.gr που προέρχονται από τη νεοδημοκρατική βάση, τα «αγανακτισμένα» στελέχη της ΝΔ Βέροιας, που υποστηρίζουν τη Γεωργία Μπατσαρά, αναφέρονται σε συγκεκριμένα ονόματα που συμπεριφέρονται «αντικομματικά» και υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές για το έως τώρα προφίλ που παρουσιάζουν και τη δράση τους, που φθάνουν ακόμη και σε μαρτυρίες «λεπτών»…  λεπτομερειών που εφόσον δημοσιοποιηθούν αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση στην κοινή γνώμη της Ημαθίας.

Η κατάσταση στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας Βέροιας, με αιτία της δημοτικές εκλογές,  θεωρείται εκρηκτική και σε ένα τέτοιο περιβάλλον οι εσωκομματικές «βόμβες» που μπορεί να πυροδοτηθούν ίσως είναι και μεγατόνων. Όσο για το μέχρι που μπορεί να φτάσουν τα σκάγια, ακούγονται πολλά. Τόσο για αποστάσεις εντός Βεροίας (άντε και στα περίχωρα) όσο και για αποστάσεις που φτάνουν μέχρι και στην Αθήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *