ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βέροια: Με «τατουάζ» ο… Αντώνης Μαρκούλης;

Βέροια: Με «τατουάζ» ο… Αντώνης Μαρκούλης;

Η «Νέα Ελληνική Ορμή» (ΝΕΟ) της Κατερίνας Παπακώστα, φαίνεται πως μπήκε δυναμικά στον χώρο της αυτοδιοίκησης, μέσω υποψηφίων που στηρίζει σε δήμους και σε περιφέρειες της χώρας. Όπως μάλιστα αναφέρουν πληροφορίες, σύντομα προγραμματίζεται μια κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα όπου η πρόεδρος του κόμματος Κατερίνα Παπακώστα θα υποδεχθεί και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους αυτοδιοικητικούς που θα υποστηρίξει στις ερχόμενες εκλογές.

Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων που υποστηρίζει η «ΝΕΟ» συμπεριλαμβάνεται κι ένα ιδιαίτερα διάσημο πρόσωπο της αυτοδιοικητικής και της γενικότερης επικαιρότητας. Πρόκειται για τον σημερινό δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, διάσημο Έλληνα ηθοποιό, που σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές δραστηριότητές του, αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Ο Απόστολος Γκλέτσος εκτός των σημαντικών αυτοδιοικητικών και των έντονων κοινωνικών δραστηριοτήτων του, αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα γνωστός λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ» που προβάλλεται (και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό) σε καθημερινή βάση, από την τηλεόραση του Alpha.

Είναι επίσης γνωστό, σε σχέση με την Ημαθία, ότι η «Νέα Ελληνική Ορμή» υποστηρίζει για τον δήμο Βέροιας τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Μαρκούλη. Κατά συνέπεια, εφόσον γίνει η κεντρική εκδήλωση που προαναφέραμε, δεν αποκλείεται να έχουμε και μια συνάντηση μεταξύ του έγκριτου Βεροιώτη νομικού με τον διάσημο Έλληνα ηθοποιό, που σίγουρα δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη καθώς αμφότεροι, αν μη τι άλλο, διαθέτουν εκρηκτικό ταμπεραμέντο, είναι πρόσωπα που ξέρουν να μιλούν έξω από τα δόντια και κυρίως γνωρίζουν πως να κινούνται προσεκτικά σε «καταστάσεις σκηνοθεσίας», είτε πρόκειται για περιπτώσεις με… «τατουάζ» είτε όχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *