ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Παναγιώτης Γκυρίνης: «Δεν τους θέλουμε να γυρίσουν»

Παναγιώτης Γκυρίνης: «Δεν τους θέλουμε να γυρίσουν»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της τοπικής επικαιρότητας που επιλέγει να παρουσιάζει η WEB TV του alexandreia-gidas.gr και στο πλαίσιο αυτό, πολλές συζητήσεις προκάλεσε η συνέντευξη που παρουσιάστηκε πρόσφατα, με καλεσμένο τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με πολλά θέματα όπου μεταξύ άλλων ο Τάσος Ντομουχτσής του ζήτησε να σχολιάσει και το θέμα των «αποχωρήσεων» στελεχών του συνδυασμού του (δημοτικών συμβούλων) που δεν ήταν και λίγες στη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής θητείας. Ένα θέμα που συζητείται και σχολιάζεται ευρέως ακόμη και σήμερα ενώ ζητήθηκε από τον δήμαρχο να τις αξιολογήσει και να απαντήσει στο ερώτημα εάν σχεδιάζει να επαναπροσεγγίσει κάποιους εξ αυτών.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης απάντησε χωρίς περιστροφές λέγοντας: «Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια του συνδυασμού μας, κι έχοντας στόχο τη νίκη, συμπεριλάβαμε πρόσωπα για τα οποία γνωρίζαμε ότι έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτελείς σκοπούς. Η νίκη ήλθε και στην πορεία ακολούθησαν οι εσκεμμένες ή μη αντιδράσεις που οδήγησαν στις αποχωρήσεις που αναφέρατε». «Θα ήταν καλό να μην είχαν συμβεί» παραδέχθηκε, τόνισε όμως ότι δεν θεωρεί ότι ήταν και καταστροφή. «Από την άλλη μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε και μια ανανέωση ενόψει της νέας θητείας που προγραμματίζουμε κι αυτό θα το κάνουμε» συμπλήρωσε.

Ο Ντομουχτσής βέβαια επέμεινε και του ζήτησε να τους «χαρακτηρίσει» οπότε ο Γκυρίνης χωρίς να αναφέρει ονόματα, απάντησε: «Τους αποχωρήσαντες μπορώ να τους κατατάξω σε αρκετές βαθμίδες, θα μείνω όμως στις δύο. Σε κάποιους που μπορώ να τους πλησιάσω και να συζητήσω μαζί τους για να αρθούν οι διαφωνίες και σε κάποιους όχι. Οι δεύτεροι είναι πρόσωπα που δεν θέλω να τα πλησιάσω, με τα οποία η ρήξη και το διαζύγιο είναι οριστικό. Κι αν κάποιοι από αυτούς θέλουν να γυρίσουν, δεν θα κάνουν καλό στο συνδυασμό μας γι αυτό και δεν θα τους επιτρέψουμε να γυρίσουν».

Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης Γκυρίνης κι ούτε χρειάζονται περεταίρω ονόματα. Άλλωστε πρόκειται για μια εξέλιξη που σύντομα θα αποκτήσει και… ονοματεπώνυμα.

5 Comments

  • Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΝΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΑΛΑΖΟΝΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ………………………………..

  • Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος και τα γαιδουρια θα λεγανε ευχαριστω.Ακομα δεν ασχοληθηκε ο ναλμαντης μαζι σου οταν ασχοληθει θα καταλαβεις.

  • Esena o kosmos na deis poso se thelei.san ta adespota eisai.

  • Πες τα χρυσοστομενα να μην γυρισουνε αλλα και εσυ μαζι τους. .Στον αγυριστο.

  • Αλήθεια πίστευε κανένας ότι αν δεν έβαζε υποψηφιότητα ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ότι θα έκανες ψηφοδέλτιο;;;; Και ότι θα έβγαινες Δήμαρχος;;;; Μην ξεχνάς ότι δεν σε αποκαλούσαν με το όνομά σου, αλλά έλεγαν ο άνδρας της τάδε για να σε μάθει ο κόσμος!!!
    Και από το πουθενά και ελέω ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ έγινες Δήμαρχος.
    Και φυσικά έφαγες πόρτα τώρα που πήγες να του μιλήσεις…
    Και φυσικά ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ δηλώνει ότι δεν είναι μαζί σου…
    Ανοιχτά δηλώνει ότι δεν μπορεί να είναι με κάποιον που τον έκανε Δήμαρχο και αυτός τον έδιωξε…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *