TV/MEDIA posted by

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Βεροιώτισσα Εύη Ιωαννίδου, επειδή αποχώρησε συμπαίκτριά της

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Βεροιώτισσα Εύη Ιωαννίδου, επειδή αποχώρησε συμπαίκτριά της

Αυτή τη φορά το concept της αγωνιστικής δοκιμασίας (φωτογράφηση “αποχώρησης”) της ελληνικής εκδοχής του τηλεοπτικού ριάλιτι Next Top Model ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φορούν νυφικό και τρέχοντας προς το φωτογράφο να πηδούν και να παριστάνουν ότι… “η νύφη το΄σκασε”.

Ανάμεσα στις κοπέλες που τα κατάφεραν μια χαρά και ξεπέρασαν εύκολα τον σκόπελο με τη δοκιμασία του… “νυφικού” ήταν και η εντυπωσιακή Βεροιώτισσα πρωταγωνίστρια του σόου, η πανέμορφη Εύη Ιωαννίδου, έστω κι αν δεν τα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα (Ειρήνη Στεργιανού, Ειρήνη Ερμίδου, Εβελίνα Σκίτσκο).

Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Μέγκι Ντρίο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά πως αποχωρεί από το παιχνίδι, η Εύη Ιωαννίδου ξέσπασε σε λυγμούς και έτρεξε κοντά της. Την ίδια στάση κράτησε και η Μικαέλα Φωτιάδη, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τις κατηγόρησαν πως “έπαιζαν” θέατρο κάνοντας λόγο για “θρήνο”καθώς οι σχέσεις τους, τις τελευταίες ημέρες έδειχναν πως δεν ήταν και οι καλύτερες, ειδικά μετά το… “παιγνίδι με τον αναπτήρα” των τριών τους και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι θέλουμε να πούμε, όσες και όσοι μας διαβάζουν και βλέπουν το ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση, η Εύη Ιωαννίδου δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί, καθώς διαθέτει κλασική ελληνική ομορφιά, εντυπωσιακή εμφάνιση, έντιμο χαρακτήρα και δυναμική προσωπικότητα όταν χρειάζεται (μη ξεχνάμε πως είναι μόλις 23 ετών) και περιμένουμε την ώρα που θα αναδειχθεί νικήτρια.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση της Μικαέλα και το ξέσπασμα της Εύης Ιωαννίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *