ΗΜΑΘΙΑ posted by

Περιφέρεια: Ξανά υποψήφιος ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Περιφέρεια: Ξανά υποψήφιος ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Με αποκλειστική δήλωση που έκανε στο zoomerang.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης επιβεβαίωσε την απόφασή του, να είναι και πάλι υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι υποψήφιος ως «αντιπεριφερειάρχης» αλλά ως περιφερειακός σύμβουλος διότι έτσι ορίζει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, ο γνωστός «Κλεισθένης».

Σύμφωνα με το νέο νόμο, τον αντιπεριφερειάρχη κάθε Περιφερειακής Ενότητας (κάθε «Νομού») θα ορίζει πλέον ο περιφερειάρχης, ανάμεσα από τους διαθέσιμους περιφερειακούς συμβούλους (όπως συμβαίνει και με τους αντιδημάρχους), θα έχει διετή θητεία με δυνατότητα ανανέωσης και θα εξακολουθήσει να ασκεί περίπου τις ίδιες αρμοδιότητες, όπως σήμερα.

Συνεπώς, ο Κώστας Καλαϊτζίδης θα πρέπει τώρα να «υποστεί» τον κάματο της εκλογικής διαδικασίας και για τον ίδιο προσωπικά, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία. Δηλώνει όμως έτοιμος και σίγουρος όχι απλώς ότι θα τα καταφέρει αλλά και ότι θα πετύχει μια ακόμη φορά ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας, όπως και την προηγούμενη φορά, τόσο για τον ίδιο προσωπικά, όσο και για τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

1 Comment

  • Δύσκολα να βγει πρώτος!
    Πολύ δύσκολα!
    Έως αδύνατον!
    Γιατί;
    Γιατί από δω και πέρα θα τον βλέπουμε!
    Μέχρι τώρα ήταν σα να μην υπήρχε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *