ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Χρήστος Αντωνίου: Πάντα συνεπής με την κομματική γραμμή!

Χρήστος Αντωνίου:  Πάντα συνεπής με την κομματική γραμμή!

Μια άποψη που διατυπώθηκε από ιστοσελίδα αριστερής γραφής, επέλεξε να αναδημοσιεύσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Χρήστος Αντωνίου, θέλοντας να συνυπογράψει και ταυτόχρονα να δώσει και τη δική του έμφαση, στον “πόλεμο” που κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται η κυβέρνηση μέσω “ψευδών ειδήσεων” που κατευθύνονται από συγκεκριμένους κύκλους ΜΜΕ και δημοσιογραφικά συγκροτήματα.

Αναφέρει ο Χρήστος Αντωνίου:

Ανακάλυψαν “οργή του Πατριάρχη” για τη συμφωνία Πολιτείας – Εκκλησίας και, πριν το μελάνι στεγνώσει, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου τούς διέψευσε:

“Αποκάλυψαν” περικοπές συντάξεων πανηγυρίζοντας ότι “το Βερολίνο μίλησε” και, πριν προλάβουν να… χαρούν, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς χαρακτήρισε “αποκύημα φαντασίας” το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα…

Έσπευσαν να διεκδικήσουν “ηθικό πλεονέκτημα” παραιτούμενοι από… ανύπαρκτα αναδρομικά οι βουλευτές των κομμάτων που χρωστάνε 500 εκατ. “θαλασσοδάνεια”

Μια παρόμοια άποψη δημοσίευσε πρόσφατα και η εφημερίδα “Αυγή” κάνοντας λόγο για “αναίσχυντα ψέματα” και δημοσιογραφική “κατάντια” ορισμένων ΜΜΕ, άποψη που προφανώς βρίσκει σύμφωνο και τον Χρήστο Αντωνίου, που πάντα φροντίζει να είναι συνεπής με την κομματική γραμμή. Κάτι που σίγουρα τον χαρακτηρίζει και είναι ένας δρόμος που εξ αρχής έχει επιλέξει και φροντίζει να τον τηρεί απαρρέκκλιτα. Και για να το κάνει, μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον κόσμο που τον ακολουθεί.

1 Comment

  • 1) Γι αυτό πήγε ο Γαβρόγλου την άλλη μέρα στον Πατριάρχη;
    2) Μα έχεις υπογράψει τις περικοπές των συντάξεων!!!!!Το ξέχασες!!!!! ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ !!!!
    3) Και γιατί 3 χρόνια τώρα δεν τα ζητάτε πίσω; Τότε θα φανείς μάγκας και θα σε παραδεχθούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *