ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ένα πρόσωπο της σύγχρονης Βεροιώτικης εποχής

Ένα πρόσωπο της σύγχρονης Βεροιώτικης εποχής

Με ιδιαίτερη προσοχή και με την ευθυκρισία που πάντα τον διακρίνει, ο Γιώργος Μιχαηλίδης σχεδιάζει και ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά του καθώς όπως κι ίδιος δηλώνει, θα είναι και πάλι υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας. Απλώς δεν “διαφάνηκε” ακόμη με “ποιόν” συνδυασμό διότι δεν είναι από τα πρόσωπα που κάνουν βιαστικές επιλογές για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και σκοπιμότητες, παρά φροντίζει να παίρνει αποφάσεις με βάση προγραμματικές θέσεις και κυρίως με το “αυτί” στον κόσμο απ΄ όπου αντλεί την εκλογική δύναμή του.

Αν και ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος επί θητείας του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, μόλις στις αρχές του φετινού Αυγούστου, μετά την παραίτηση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη με το ψηφοδέλτιο του οποίου ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, έχει μεγαλύτερη θητεία στη θέση αυτή (και διαθέτει περισσότερη εμπειρία) καθώς είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και επί δημαρχίας της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, έχοντας μάλιστα διατελέσει και αντιδήμαρχος αλλά και πρόεδρος της ΚΕΠΑ.

Προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, βλέπει με κριτική άποψη το Κίνημα Αλλαγής και έχει αποδείξει ότι θεωρεί τον χώρο της αυτοδιοίκησης, χώρο συλλογικής δημιουργίας, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο αναμένεται ότι θα κινηθεί και η επόμενη αυτοδιοικητική επιλογή του.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι από τα πρόσωπα της σύγχρονης Βεροιώτικης εποχής, μέσω των οποίων ο νέος εκλογικός νόμος (Κλεισθένης) με τις συγκλήσεις και τις συναινέσεις  που προβλέπει ως προαπαιτούμενα διοίκησης, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικών επιλογών και αποφάσεων. ΚΙ ευτυχώς δεν είναι ο μόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *