ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συνάντηση Αντωνίου- Ναλμπάντη “δείχνει” προεκλογικές συνεργασίες

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συνάντηση Αντωνίου- Ναλμπάντη “δείχνει” προεκλογικές συνεργασίες

Διαβάζουμε στο alexandreia-gidas.gr:

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής για την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (χθες Σάββατο) 17/11), συναντήθηκαν σε κεντρικό καφέ της Αλεξάνδρειας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ημαθίας, Χρήστος Αντωνίου και ο Κώστας Ναλμπάντης που αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Οι δυό άνδρες συζητούσαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και είναι σίγουρο ότι εκτός απο τον σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης, τους απασχόλησε και το θέμα των ερχόμενων δημοτικών εκλογών. Εκεί όπου ο Κώστας Ναλμπάντης αναμένεται να έχει την επίσημη στήριξη τόσο του Κινήματος Αλλαγής όσο και του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να προχωρήσει ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας μέσω μιάς ευρύτερης κεντροαριστερής σύμπραξης. Συνεπώς η συνάντηση Αντωνίου- Ναλμπάντη “δείχνει” και προεκλογικές συνεργασίες.

 Γνωρίζουμε βέβαια ότι ειδικά στον δήμο Αλεξάνδρειας, τα ποσοστά των δύο κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ) δεν είναι και επιπέδου… “champions league” και ούτε μπορούν απο μόνα τους να δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, ενώ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή, η “στήριξη” ενός υποψήφιου δήμαρχου απο τον ΣΥΡΙΖΑ, του προσθέτει  πόντους ή του αφαιρεί. Ειδικά όταν “υπερτονίζεται” με δημόσιες εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Σε κάθε περίπτωση όμως η συγκυρία για την υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη δείχνει ευνοϊκή κυρίως λόγω της διαφαινόμενης πολυδιάσπασης στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και σε συνδυασμό με την προσωπική “διείσδυση” που διαθέτει σε κύκλους της γαλάζιας παράταξης, δημιουργεί προϋποθέσεις επιτυχίας. Θα δείξει…”

Σχόλιο zoomerang.gr:

Το να συναντιούνται για καφέ ο Κώστας Ναλμπάντης με τον Χρήστο Αντωνίου δεν είναι είδηση. Είδηση είναι όταν θέλουν να δείξουν ότι συναντήθηκαν και τα είπαν μεταξύ τους, σε μια περίοδο που “βουίζει” ο τόπος για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στην υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη για τον δήμο Αλεξάνδρειας. Κι αφού το ήθελαν, έγιναν θέμα και σχολιάστηκαν. Με άλλα λόγια πέτυχαν το σκοπό τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι “να’ χαμε, να λέγαμε”, για την ώρα τουλάχιστον.

Υ.Γ.
Και για να το διασκεδάσουμε “κάπως” (αν και δεν ενδείκνυται επί της ουσίας) να σημειώσουμε ότι η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε γνωστό Gastronomy Bar της Αλεξάνδρειας που έχει το όνομαTailor” το οποίο στα αγγλικά σημαίνει “ράφτης” και παραπέμπει σε… “tailor made” καταστάσεις (αγγλιστί), ήτοι σε καταστάσεις “κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του παραγγέλοντος” (κατά το ελληνικότερο). Χαίρεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *