ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βέροια: Το “επόμενο βήμα” του Αλέξανδρου Τσαχουρίδη

Βέροια: Το “επόμενο βήμα” του Αλέξανδρου Τσαχουρίδη

Δυναμικά και ουσιαστικά στο πλευρό του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, βρίσκεται από την αρχή ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά σχεδιάζει να “αναβαθμίσει” το επίπεδο αυτής της βοήθειας, επιχειρώντας το “επόμενο βήμα” για να βρεθεί δίπλα του και θεσμικά, μέσω της εκλογής του στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης είναι από τις περιπτώσεις των δημιουργικών ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι πράξεις και τα έργα είναι αυτά που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το μέλλον και όχι τα λόγια. Το έχει παρουσιάσει ως νομικός, το έχει αποδείξει και ως ενεργό μέλος της βεροιώτικης κοινωνίας. Γνωρίζει καλά τα θέματα της περιοχής, από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο πολύπλοκα (π.χ. την υπόθεση στέγασης του Τελωνείου στην αγορά της Κουλούρας που τη χειρίστηκε ως νομικός σύμβουλος με την προηγούμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας), είναι αποφασιστικός όπου χρειάζεται, λάτρης του διαλόγου όταν είναι απαραίτητο και χαίρει εκτίμησης σε μεγάλο εύρος συμπολιτών σε όλη την έκταση του δήμου. Προσόντα που στη νέα δημοτική αρχή της Βέροιας, είναι απαραίτητα για τα στελέχη που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Ο Αλεξανδρος Τσαχουρίδης μπορεί να είναι ένα απο αυτά τα στελέχη κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά και ο Κώστας Βοργιαζίδης. Κυρίως όμως το γνωρίζει ο κόσμος που ψηφίζει και επιλέγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *