ΒΕΡΟΙΑ posted by

Οι ΑΝΕΛ Ημαθίας που θα δώσουν το “χρίσμα”;

Οι ΑΝΕΛ Ημαθίας που θα δώσουν το “χρίσμα”;

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε πρόσφατα μια παρέμβαση, που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι πρόκειται να ακολουθήσει με την επόμενη ημέρα της διαδρομής του στην πολιτική. Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είμαι ένας από τους μεγαλύτερους, ηλικιακά, υπουργός Άμυνας στην Ευρώπη, και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον, γι’ αυτό και θέλω να σας πω αυτά τα πράγματα”.  Ήταν μια αναφορά που πυροδότησε σενάρια για το πολιτικό μέλλον του Π. Καμμένου όμως έσπευσε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ και με δήλωσή του, χαρακτήρισε “ανυπόστατες” και “γελοίες” τις φήμες και ανέφερε ότι “ο Πάνος Καμμένος παραμένει ενεργός και μάχιμος”.

Επιπλέον, με στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τη αίσθηση ότι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ παραμένουν στο πολιτικό προσκήνιο (αντιλαμβάνεστε ότι εάν αποχωρήσει ο ένας διαλύονται οι “άλλοι”), το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκίνησε να ανακοινώνει “υποστήριξη” υποψηφιοτήτων περιφερειαρχών και δημάρχων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στην Ημαθία θα έχουμε κάτι αντίστοιχο;

Εξακολουθεί να υφίσταται η τοπική/ νομαρχιακή οργάνωση των ΑΝΕΛ Ημαθίας, σε βαθμό που να μπορεί να υποστηρίξει μια τοπική αυτοδιοικητική υποψηφιότητα; Ο συντονιστής του κόμματος στην Ημαθία κ. Δημήτρης Σπαθάκης έχει να μας ενημερώσει για κάτι; Εάν “ναι”, εμείς αναμένουμε…

 Φωτο: Στη φωτογραφεία που δημοσιεύουμε (απο το αρχείο των ΑΝΕΛ) εικονίζεται ο κ. Δ. Σπαθάκης με την με την εκπρόσωπο τύπου των ΑΝΕΛ μιας άλλης εποχής, την ημαθιώτισσα κα Μανταλένα Παπαδοπούλου, πριν αυτή αποχωρήσει απο το κόμμα τους για να ακολουθήσει διαφορετικούς πολιτικούς δρόμους, που για την ώρα δεν έχουν κατεύθυνση την Ημαθία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *