ΒΕΡΟΙΑ posted by

Κατά πλειοψηφία υπέρ της Γεωργίας Μπατσαρά, η απόφαση της Τοπικής ΝΔ Βέροιας

Κατά πλειοψηφία υπέρ της Γεωργίας Μπατσαρά, η απόφαση της Τοπικής ΝΔ Βέροιας

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βέροιας συνεδρίασε και πήρε απόφαση κατά πλειοψηφία για την στήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά, ως υποψήφιας δημάρχου Βέροιας, σε αντίθεση με τη Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματος (ΝΟΔΕ) που έλαβε ομόφωνη απόφαση για το ίδιο θέμα. Αυτό προκύπτει απο την απάντηση που μας έδωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βέροιας της Νέας Δημοκρατίας, κα Συρμούλα Τζήμα – Τόπη σε επικοινωνία που είχε με το zoomerang.gr με αφορμή το ερώτημα που είχαμε υποβάλλει σε προηγούμενο σχόλιο όπου ρωτούσαμε μεταξύ άλλων: “Υπάρχει απόφαση της Τ.Ε Νέας Δημοκρατίας Βέροιας, για στήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά;” (κλικ ΕΔΩ).

Η απάντηση της προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας δίνει και την ακριβή διάσταση του θέματος και προφανώς μετά από αυτό, δεν ισχύει η πληροφορία που δημοσιεύσαμε ότι “δεν συνεδρίασε” το όργανο σχετικά με την κομματική υποψηφιότητα για τον δήμο Βέροιας. Όλα βέβαια θα ήταν διαφορετικά εάν υπήρχε μέριμνα δημοσιοποίησης της απόφασης της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βέροιας, όπως έγινε και με την αντίστοιχη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΟΔΕ). Βέβαια σε σχέση με το θέμα αυτό η κα Τζήμα – Τόπη μας απάντησε πως “ο λόγος της μη δημοσιοποίησης της απόφασης” ήταν το γεγονός ότι προείχε η εκδήλωση της Δευτέρας και θα δίνοντας όλες οι απαντήσεις από τον κ. Τσιάρα και τους εκπροσώπους του κόμματος τοπικά, οπότε το δελτίο τύπου περίσσευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της ΔΗΜΤΟ πάρθηκε με ψήφους 5-2 και διαφώνησαν μέλη του Δ.Σ που σχετίζονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *