ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τα θερμά λόγια του Κώστα Τσιάρα για την κοινοβουλευτική παρουσία του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Τα θερμά λόγια του Κώστα Τσιάρα για την κοινοβουλευτική παρουσία του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Μίλησε και για το έργο του στην επιτροπή οικονομικής πολιτικής της ΝΔ

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε στον Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της κεντρικής επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε την περασμένη Δευτέρα στη Βέροια, με αφορμή την εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά ως υποψήφια δήμαρχο για τον δήμο Βέροιας.

Έκανε μάλιστα και ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του Ημαθιώτη συναδέλφου του, μέσα από την Επιτροπή Οικονομικών της ΝΔ, όπου ο Απόστολος Βεσυρόπουλος είναι αν. Τομεάρχης “κι έχει ένα πολύ ενεργό ρόλο γενικότερα στην έκφραση της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας” όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο γ.γ. της “γαλάζιας” Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τσιάρας δεν είναι από τους πολιτικούς που λένε πολλά και διακρίνεται για τη βαρύτητα που έχει ο λόγος του. Συνεπώς τα όσα διατύπωσε προφανώς και δεν τα είπε απλώς ως “φιλοφρόνηση” αλλά τα διατύπωσε σύμφωνα με την άποψη που υπάρχει στα κεντρικά του κόμματός του, για την παρουσία και το έργο του Απόστολου Βεσυρόπουλου, τόσο ως βουλευτή όσο και μέσα από το έργο του στην ιδιαίτερα σημαντική Επιτροπή Οικονομικών, με ότι κι αν σημαίνει αυτό για την επόμενη ημέρα των εκλογών και την σύνθεση μιας πιθανής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *