ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ταγαροχώρι: Η βλακεία είναι ανίκητη (φώτο)

Ταγαροχώρι: Η βλακεία είναι ανίκητη (φώτο)

Ο ανεπανάληπτος Ε. Λεμπέσης στην διαχρονική “περί βλακών” κοινωνιολογική και ψυχολογική μελέτη του, περιγράφει εύστοχα ότι ο βλάκας επειδή αισθάνεται ανασφαλής επιλέγει δραστηριότητες που του δίνουν μια ψευδαίσθηση παντοδυναμίας και καθώς είναι περιορισμένος στη βλακεία του, διαθέτει και ορισμένα πλεονεκτήματα όπως η επιμονή και η οργανωτικότητα.

Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά, διαβάζοντας την δημόσια καταγγελία που έκανε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, Στέλιος Μεϊμαρίδης για την άθλια εικόνα που αντίκρισε στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Ταγαροχώρι, όπου “άγνωστοι” μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αυτοκίνητο και το… όργωσαν με τις ρόδες.

Η κακία και ο φθόνος που οδήγησαν τον δράστη του περιστατικού είναι ολοφάνερα, όπως και η βλακεία του. Τα δύο πρώτα δεν γνωρίζουμε πως μπορούν να θεραπευτούν, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος. Για το τρίτο δεν το νομίζουμε. Η βλακεία είναι ανίκητη.

…Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας για την βελτίωση των γηπέδων της ομάδας μας, δυστυχώς δε βρίσκουμε ανταπόκριση από μερικούς ανεγκέφαλους…” σχολίασε ο Στέλιος Μεϊμαρίδης για την κατάσταση που αντίκρισε.

Δεν έχει άδικο. Απλώς θα προσθέσουμε από την πλευρά μας ότι ευτυχώς, οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας βρίσκουν ανταπόκριση από πολύ περισσότερους σκεπτόμενους φιλάθλους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *