ΕΛΛΑΔΑ posted by

Το ΚΙΝΑΛ ζητά να ανοίξουν οι λογαριασμοί του ΠτΔ

Το ΚΙΝΑΛ ζητά να ανοίξουν οι λογαριασμοί του ΠτΔ

Κάποιες πολιτικές “συναλλαγματικές” δημοτικής συνεργασίας κινδυνεύουν να καταλήξουν χωρίς αντίκρισμα…

Με ερώτησή τους προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μιχάλη Καλογήρου, 6 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ζητούν να ανοίξουν οι λογαριασμοί 3 πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων είναι και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Οι άλλοι δύο πρώην υπουργοί είναι ο Βύρων Πολύδωρας και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, οι οποίοι μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο και σύμφωνα με την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, την περίοδο 2007 – 2009, τροποποιώντας την σύμβαση για το C4I, ζημίωσαν το δημόσιο με 147 εκ ευρώ. Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές Βασίλης Κεγκέρογλου, Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ιλχάν Αχμέτ και Γιάννης Κουτσούκος.

Μη βιαστείτε όμως να βάλετε ετικέτα στην είδηση ότι το ΚΙΝΑΛ στοχοποιεί απλώς την “προηγούμενη” Νέα Δημοκρατία (για τη σημερινή ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι τρεις πρώην είναι “τελειωμένοι”) ή το κάνει απλώς για αντίποινα επειδή κάποιοι άλλοι στοχοποίησαν το “προηγούμενο” ΚΙΝΑΛ (το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη). Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά σε μια κίνηση “πόλωσης” στρεφόμενο ταυτόχρονα κατά του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας (που δεν τον λες και τον λαοφιλέστερο της χώρας) και εμμέσως κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αναζητώντας προφανώς “πατήματα” για αναφορές στην “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” κλπ

Να δείτε ότι κάποιες πολιτικές “συναλλαγματικές” συνεργασίας επι των δημοτικών εκλογών που “υπογράφονται” στις μέρες μας, όσο προχωράει ο καιρός και θα πολώνεται το προεκλογικό κλίμα, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς αντίκρυσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *