TV/MEDIA posted by

Αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν του Game of Thrones

Αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν του Game of Thrones

Αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν του Game of Thrones

O David Nutter σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων του ‘Game of Thrones’ (ανάμεσά τους και το διάσημο ‘Rains of Castamere’ με τις επικές σκηνές του Red Wedding) συζήτησε χρήστες του Reddit κι έκανε πολλές αποκαλύψεις για την τελευταία σεζόν της σειράς (που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Απρίλιο). Οι “αποκαλύψεις” που έκανε στη διάρκεια της συζήτησης, ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από δεκάδες fans του GOT και επικεντρώνονται στα παρακάτω σημεία:

Με 6 επεισόδια αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια

Η 8η σεζόν θα έχει μόνο έξι επεισόδια, που θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και θα ξεπερνούν τη μία ώρα το καθένα.

Το ‘Red Wedding’ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δούμε στην 8η σεζόν

Ρωτήθηκε εάν θα υπάρχουν αιματηρά επεισόδια σαν το Red Wedding που θα φέρουν “ρίγη στη ραχοκοκαλιά” όπως τότε. “Κρατηθείτε στη θέση σας η 8η θα είναι το κάτι άλλο”, απάντησε.

Θα εμφανιστεί κάποιος από τους λύκους;

“Θα δούμε έναν λύκο στην 8η σεζόν”, απάντησε ο Nutter.

Η πρεμιέρα του Απρίλη θα δώσει κάτι διαφορετικό;

“Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετώ το 1ο επεισόδιο ενός κύκλου και θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνει θόρυβο. Πρέπει να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, βάλεις τον καθένα στη θέση του, να τους βάλεις να κάνουν το επόμενο βήμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να προσφέρεις ένα ψυχαγωγικό θέαμα” απάντησε ο σκηνοθέτης.

Η σειρά καθυστέρησε δύο χρόνια λόγω των οπτικών εφέ

Η διετής καθυστέρηση άξιζε τον κόπο και οφείλονταν στις εργασίες πάνω στα οπτικά εφέ που θα συνοδεύουν τα επεισόδια, σύμφωνα με τον David Nutter που τόνισε: “Μικρό το τίμημα όμως για αυτό που πρόκειται να δείτε”.

Θα επαναληφθούν σκηνές απο το παρελθόν, που θα δίνουν νέες πληροφορίες σε σχέση με το παρών της σειράς;

“Στα δικά μου επεισόδια δεν υπάρχει ταξίδι στον χρόνο σας βεβαιώ” απάντησε ο  David Nutter κι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τα υπόλοιπα.

Πηγή: Reddit.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *