ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ναλμπάντη και ο Νίκος Μπρουσκέλης;

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ναλμπάντη και ο Νίκος Μπρουσκέλης;

Είναι αλήθεια πως η υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη για τον δήμο Αλεξάνδρειας αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλές συζητήσεις ήδη γύρω από αυτήν.

Λίγο η στήριξη του ΚΙΝΑΛ, λίγο του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο η σεναριολογία πως θα υπάρξουν και δυνατά ονόματα από την γαλάζια παράταξη στο ψηφοδέλτιο, έχουν κάνει δημοφιλή την συγκεκριμένη υποψηφιότητα χωρίς να έχει καν επισημοποιηθεί.

Τελευταίο σενάριο φέρνει τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκο Μπρουσκέλη κοντά στο να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Ναλμπάντη.

Αν και το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Νίκου Μπρουσκέλη είχε συνδυαστεί με κάποια υποψηφιότητα κυρίως σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών, τελευταία είναι όλο και πιο έντονη η φημολογία που τον θέλει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Αν συμβεί αυτό, αυτόματα ο συνδυασμός του Κώστα Ναλμπάντη θα κάνει την πρώτη του δυνατή μεταγραφή (Νίκος Μπρουσκέλης: Γιατρός, γιος πρώην δημάρχου, 1.525 σταυροί στις εκλογές του 2014) από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη (ο Γιάννης Κιρκιλιαννίδης και ο Δημήτρης Συρόπουλος είναι δεδομένο πως είναι ήδη μαζί του) και σίγουρα θα αποδείξει πως έχει κάνει το πρώτο βήμα για να ενώσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κακά τα ψέματα, είχε διασπαστεί για τα καλά στο παρελθόν στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Θα επανέλθουμε..

2 Σχόλια

  • Θα κλείσει οριστικά και την πολιτική του καριέρα

  • Τα βλέπεις γκυινη;Τους έδωσες αξιώματα και να το Ευχαριστώ. Τους έκανες γνωστούς τους αχαριστους. ΠΑΣΟΚ και προδοσία συμβαδίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up