ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Χωρίς ονόματα από την Ημαθία, η πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων δημάρχων του ΚΙΝΑΛ

Χωρίς ονόματα από την Ημαθία, η πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων δημάρχων του ΚΙΝΑΛ

Η Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης για στήριξη υποψήφιων Δημαρχών, του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα προσώπων που θα στηρίξει σε δήμους της χώρας και ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται κανένα όνομα υποψήφιου από την Ημαθία. Ούτε ο Κώστας Βοργιαζίδης για τον δήμο Βέροιας, ούτε ο Κώστας Ναλμπάντης για τον δήμο Αλεξάνδρειας, ούτε και η Ίλια Ιωσηφίδου για τον δήμο Νάουσας.

Όπως είναι γνωστό, οι τρεις προαναφερόμενες υποψηφιότητες για κάθε ένα από τους δήμους της Ημαθίας, θα είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτές που θα λάβουν τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, το ότι δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα από τα τρία ονόματα της Ημαθίας, στην πρώτη ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης για στήριξη υποψήφιων Δημάρχων του Κινήματος,  δεν σημαίνει ότι κάτι «αλλάζει» σε σχέση με τη στήριξη που θα δοθεί σε Βοργιαζίδη, Ναλμπάντη και Ιωσηφίδου. Απλώς δεν είναι ακόμη ο «κατάλληλος χρόνος» καθώς η προεκλογική «στρατηγική» και για τις τρεις υποψηφιότητες, φαίνεται ότι προβλέπει πρώτα την ανακοίνωση από την πλευρά των υποψηφίων και μετά να ακολουθούν οι ανακοινώσεις του κόμματος ή των κομμάτων που θα τους υποστηρίξουν «επικουρικά».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την ιστορία, η πρώτη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει έχει ως εξής:

Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στους ακόλουθους υποψήφιους Δημάρχους:

  • Για το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στον εν ενεργεία Δήμαρχο Νίκο Σαράντη.
  • Για το Δήμο Χαλκιδέων, στον εν ενεργεία Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη.
  • Για το Δήμο Ρεθύμνου, στον εν ενεργεία Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη.
  • Για το Δήμο Ελευσίνας, στον εν ενεργεία Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά.
  • Για το Δήμο Μεταμόρφωσης, στον εν ενεργεία Δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα.
  • Για το Δήμο Νέας Ιωνίας, στον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη.
  • Για το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κουράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up