ΕΛΛΑΔΑ posted by

Αεικίνητος μεταξύ Αθήνας και Βέροιας, ο Παύλος Χρηστίδης του ΚΙΝΑΛ

Αεικίνητος μεταξύ Αθήνας και Βέροιας, ο Παύλος Χρηστίδης του ΚΙΝΑΛ

Αεικίνητος κυριολεκτικά και ιδιαίτερα ικανός, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χριστίδης, δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά και μπορεί να πετυχαίνει ακόμη περισσότερα. Χαρακτηριστικό της πολιτικής κινητικότητας που τον διακρίνει είναι και το πρόσφατο τετραήμερό του.

Από την Τετάρτη συμμετείχε σε τηλεοπτικά πάνελ (π.χ. στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο “Νέο Epsilon”, στο Kontra, στον X FM, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο κ.α.) προβάλλοντας με δηλώσεις και ανακοινώσεις του, τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ για τον προϋπολογισμό και άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, την Παρασκευή βρέθηκε στα Μουδανιά ως ομιλητής σε εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, ενώ το Σάββατο ήλθε στη Βέροια για παρόμοια εκδήλωση και πάλι ως ομιλητής (ήταν μάλιστα και ιδιαίτερα εύστοχος).

Στο πλαίσιο της άφιξής του στη Βέροια, φρόντισε να έχει συνάντηση και με κομματικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας, όπου η συζήτηση αφορούσε την τρέχουσα επικαιρότητα και βέβαια τι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη Βέροια επίσης συναντήθηκε και με στελέχη του ΚΙΝΑΛ απο την ευρύτερη περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας (Πιερία, Πέλλα κ.α.) κάτι που έκανε αργότερα και στη Θεσσαλονίκη όπου το ΚΙΝΑΛ ανοίγει τη διαδικασία μας για να βρεθεί το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να στηρίξει στις δημοτικές εκλογές στη μετα-Μπουτάρη εποχή.

Ενώ σήμερα έχουμε και μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη, στο “Καρφί” της Κυριακής, όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, fake news και τρολς είναι έννοιες ταυτόσημες”, τονίζει πως “η Δικαιοσύνη πρέπει απρόσκοπτα και ανεπηρέαστα να επιτελεί το έργο της, να είναι τυφλή αλλά όχι μονόφθαλμη” κι αναρωτιέται “Άραγε, τι έχει γίνει με το βούλευμα που αφορά τους υπουργούς του Κ. Καραμανλή; Με τις καταγγελίες για το προσφυγικό, τον κ. Soros και τη ΔΕΠΑ;…”.

Και αεικίνητος και κατανοητός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *